Träna online med Friskis

När du inte kan komma till Friskis så kommer vi hem till dig. I vår Onlineträning hittar du ledarledda pass som du kan köra hemma, ute eller där du befinner dig. Använd din telefon, surfplatta eller dator och häng på!

Friskis Play - För medlemmar: Från 1 februari är vår Onlineträning exklusiv för dig som är medlem. Du som har ett aktivt träningskort (minst en månad) + medlemskap har fått inloggningen via mail. Inte fått något? skicka ett mail till info@sodertalje.friskissvettis.se så hjälper vi dig. Som ny medlem får du ett mail med inloggningsuppgifter dagen efter du köpt ditt kort.

Friskis onlineträning.

Träna utomhus med Friskis! 

På vår nya utomhus yta bakom anläggningen erbjuder vi 10 pass i veckan. Det går även att träna individuellt på ytan,

All information om vår uteträning.

Välj mellan 60 pass i veckan

Hos oss kan du välja mellan ca 60 gruppträningspass varje vecka, spritt mellan 40 olika träningsformer. Allt från Jympa till Gym eller klättring. Här hittar du all vår träning.

Gymträning på dina villkor

I vår välutrustade multihall har du möjlighet att träna styrka, kondition, balans och rörlighet. Med eller utan redskap. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

Läs mer om utbudet i multihallen här,

Kort & Priser

Här hittar du alla våra träningskort och priser.

Till Kort & Priser.

Träning och mycket mer

Vill du ha ännu mer inspiration har vi kurser, resor, föreläsningar och mycket mer. Du hittar aktuella evenemang här.

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

 I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra. Läs mer om mätningarna här.


Läs mer om vad det innebär att vara medlem

Vill du veta mer vad det innebär att vara medlem? Hitta förmåner och villkor under ditt medlemskap.