När du inte kan komma till Friskis så kommer vi hem till dig. I vår Onlineträning hittar du ledarledda pass som du kan köra hemma, ute eller där du befinner dig. Använd din telefon, surfplatta eller dator och häng på!

Vi har ett urval träningspass som är öppna för alla. Exklusivt för dig som har medlemskap + aktivt träningskort har vi ett stort utbud av Onlineträningspass. Du loggar in med samma uppgifter som när du bokar pass. 

Friskis onlineträning.

Träna utomhus med Friskis! 

På vår nya utomhus yta bakom anläggningen erbjuder vi 10 pass i veckan. Det går även att träna individuellt på ytan,

All information om vår uteträning.

Välj mellan 60 pass i veckan

Hos oss kan du välja mellan ca 60 gruppträningspass varje vecka. Spritt mellan olika träningsformer, allt från Jympa till Yoga eller Styrka. Med pass både inne och ute.

Här hittar du all vår träning.

Gymträning på dina villkor

I vår välutrustade multihall har du möjlighet att träna styrka, kondition, balans och rörlighet. Med eller utan redskap. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

Läs mer om utbudet i multihallen här,

Kort & Priser

Här hittar du alla våra träningskort och priser.

Till Kort & Priser.

Träning och mycket mer

Vill du ha ännu mer inspiration har vi kurser, resor, föreläsningar och mycket mer. Du hittar aktuella evenemang här.

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

 I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra. Läs mer om mätningarna här.


Läs mer om vad det innebär att vara medlem

Vill du veta mer vad det innebär att vara medlem? Hitta förmåner och villkor under ditt medlemskap.