Hitta din träningslust hos oss

F&S Ringen är en familjär träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningssalarna och cirkelgymmet finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Ringen

 

Här finns vi

Här finns vi

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Barntillåtna pass

Träna med hela familjen! Ett barntillåtet pass är ett vanligt träningspass där du kan ta med dig barn mellan 6-12 år på din passbiljett för att träna tillsammans med dig.

Ta med ungarna

På gång på F&S Ringen

Nyhet! Yoga soft med stol

Under januari-mars testar föreningen passet Yoga soft med stol. Det är ett pass där vi tränar dynamisk mjukyoga på och bredvid en stol. Passar dig som vill ha ett välgörande och skonsamt yogapass men vill slippa gå upp och ner på yogamattan. Alla är välkomna!

Aktuellt

Praktisk information

Bra saker att veta om vår anläggning inför ditt besök.

Enskild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på en av våra toaletter. Den har även extra utrymme för de av oss som behöver det. I anslutning till toaletten finns skåp att låsa in dina tillhörigheter i.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Naprapati och kiropraktik

På nedre plan i lokalen kan du som medlem boka behandlingar med en naprapat eller kiropraktor till rabatterade priser. För mer information och bokning: www.soderspraktik.se.

Anläggningschef

Helene Nilsson