Hitta din träningslust hos oss

F&S Ringen är en familjär träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningssalarna och cirkelgymmet finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Ringen

 

Här finns vi

Här finns vi

Få träningspepp utomhus

Vi satsar stort på att flytta träningspass utomhus. Perfekt för dig som vill hålla igång men inte kan eller vill träna inne just nu. 

Testa till exempel cirkelpass, HIT, löpning eller cross, som kombinerar löpning och styrketräning. Passen utgår från anläggningen.

Sök på ute i schemat, för att se veckans pass. Utbudet fylls på löpande så håll utkik!

Barntillåtna pass

Träna med hela familjen! Ett barntillåtet pass är ett vanligt träningspass där du kan ta med dig barn mellan 6-12 år på din passbiljett för att träna tillsammans med dig.

Ta med ungarna

Nyheter

Praktisk information

Bra saker att veta om vår anläggning inför ditt besök.

Enskild dusch - tillfälligt stängd

På anläggningen finns det i vanliga fall möjlighet att duscha enskilt på en toalett. För tillfället är alla duscharna avstängda för att minska trängseln i rådande coronaläge. 

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Stina Augustsson

Massage och osteopati

I våra lokaler finns även en osteopat som hyr behandlingsrum hos oss. Här kan du läsa mer och boka tid hos Joakim Eriksson på Inre&Yttre styrka.