Hitta din träningslust hos oss

F&S Skanstull är en modern och luftig träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier, cardiohörna och stora ytor för funktionell träning. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I gruppträningssalen och spinninghallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Skanstull


Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka. Vi erbjuder också inspirationspass i gymmet som leds av en tränare.

Tränare på plats i veckan

Personliga tränare: Gabriel och Charlie

Våra PT:s Gabriel Lindé och Charlie Larsson kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

Barnpassning och barnrum

Njut av egentid! Vi erbjuder barnpassning för mindre barn och lekrum för barn.

Ta med ungarna

På gång på F&S Skanstull

Måne som lyser på himlen

Månskenslöpning 29 januari

Spring i fullmånens sken i Nackareservatets natursköna omgivningar. Vi tar oss fram genom den månbelysta skogen i tre grupper. Halvvägs längs rundan finns vätskekontroll med vatten, varm blåbärssoppa och pepparkakor. Vi passar på att värma oss vid den öppna elden. Den stämningsfulla pausen ger ny energi för löpningen tillbaka. Samling vid F&S Skarpnäck från klockan 18.00, start 18.30.

Läs mer och anmäl dig här!

Aktuellt

Enskild dusch 

Vi har ett enskilt omklädningsrum med skåp strax utanför och det finns möjlighet att duscha enskilt bakom draperi i omklädningsrummen.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Caroline Bernsveden, caroline.bernsveden@sthlm.friskissvettis.se

Här finns vi

Här finns vi