Hitta din träningslust hos oss

F&S Skrapan är en liten men naggande god träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, boxsäck, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I gruppträningssalen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu.

I ditt träningskort ingår all träning på alla F&S Stockholms anläggningar samt ute och online. Varmt välkommen!

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi

Tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka. Vi erbjuder också inspirationspass i gymmet som leds av en tränare.

Tränare på plats i veckan

Träning för nattugglor och morgonpigga

F&S Skrapan har flexibla öppettider för att maximera dina möjligheter att få till träningen. Träna när du vill: 05.00–24.00 söndag-torsdag och 05-21.00 fredag-lördag.

Använd ingången på Skrapans innergård (ingång via Vartoftagatan 45).

Föräldraledig och vill träna?

Hos oss kan du ta med din bebis i hallen och träna under särskilda tider. Aktuella tider hittar du i bokningsschemat under "Träning med bebis i hall". På närliggande F&S Skanstull finns även lekrum och barnpassning. 

 

Seniortid i gymmet

På vår närliggande anläggning Ringen erbjuder vi seniortid i gymmet på onsdagar 09.30–10.30 med tränare på plats. Tränarens roll är att vara extra tillgänglig för just seniorer som vill styrketräna. 
Alla är förstås välkomna att träna den här tiden!

Nyheter

Praktisk information

Bra saker att veta om vår anläggning inför ditt besök.

Enskild dusch 

Det finns möjlighet att duscha enskilt bakom draperi.

Tillgänglighet

Anläggningen är delvis anpassad för rullstolar. Det finns hiss ner till träningsytorna. Under obemannade öppettider sker inpassering genom slussar som tyvärr inte är anpassade för rullstolar.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Platschef

Ida Nurhonen