Hitta din träningslust hos oss

F&S Orminge är en luftig träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier, cardiohörna och ytor för funktionell träning. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningssalarna och spinninghallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Orminge


Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Babygym och barntillåtna pass

Ta med familjen till träningen! Du kan ta med din bebis på vissa tider och vi har också flera barntillåtna pass.

Ta med ungarna

På gång på F&S Orminge

Är du ute efter återhämtning?

På torsdagar kl. 19 har vi Flex Soft, ett tillfälle att varva ned och mjuka upp kroppen. Flex soft är ett fokuserat och lugnt pass där vi mjukar upp och tränar rörlighet med extra hänsyn till kroppen. Stanna gärna kvar på Yoga som startar direkt efter, kl. 20, så blir avslappningen komplett.

Spin giro startar igen!

Onsdagen den 8 november kl. 19:30 drog vi igång Spin Giro igen. Passet körs i fyra perioder med stegrande intensitet, så häng på från säsongstart! Att hoppa på i period 3 eller 4 blir mycket tufft.

Läs mer

Aktuellt

Enskild dusch

I omklädningsrummen finns det möjlighet att duscha bakom duschdraperi.

Enskild omklädning

Det finns möjlighet att byta om på en av våra toaletter. I anslutning till denna finns skåp att låsa in dina tillhörigheter i. Den har även extra utrymme för de av oss som behöver det.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!  

Anläggningschef

Per Johan Carlsson, per-johan.carlsson@sthlm.friskissvettis.se

Här finns vi

Här finns vi