Hitta din träningslust hos oss

Välkommen till vår anläggning mitt i Solna centrum! Här finns 1600 kvm träningsglädje med en stor entré i butiksplanet och en stor sammanhållen träningsyta en trappa ner. Välj bland gymträning, spinning och pass i gruppträningssalen. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider.

På F&S Solna finns högkvalitativ gymutrustning med podier, fria vikter, maskinpark och konditionsmaskiner. All ordinarie personal är dessutom utbildade tränare. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu.

I ditt träningskort ingår all träning på alla F&S Stockholms anläggningar samt ute och online. Varmt välkommen!

Spela video

här finns vi

Träna på Friskis

här finns vi

Massor av gruppträning

Träna styrka, kondition och rörlighet. Soft eller tufft, fokuserat eller fritt! Våra ledare bjuder som vanligt på träningsupplevelser som får dig att längta till nästa pass.

Till schemat

Fullutrustat gym med hjälp & inspiration

Glöm gymträning som inte blir av. Våra tränare inspirerar dig med både inspirationspass och individuell hjälp för att komma igång eller vidare. Det öppna gymmet fyller vi med stora möjligheter till varierad träning. Här finns högkvalitativ gymutrustning med podier, fria vikter, maskinpark och konditionsmaskiner.

Träning för nattugglor och morgonpigga

F&S Solna har flexibla öppettider för att maximera dina möjligheter att få till träningen. Träna när du vill: 05.00–24.00 söndag-torsdag och 05-21.00 fredag-lördag.

Använd ingången på Centralvägen 16.

Barnpassning, babygym och barnrum

Njut av egentid och lämna ditt barn till våra barnvärdar medan du tränar. Vi erbjuder barnpassning för barn som är 2-8 år. Sök på barnpassning i schemat för att få upp aktuella dagar och tider. Servicen ingår i ditt träningskort. 

Du kan även ta med din bebis i gymmet vissa tider. Lite större barn kan leka i vårt gaming-rum eller barnrum medan du tränar.

Ta med barnen

Foto: Lasse Clason

Gaming-rum för stora och små

Låt barnen leka, hoppa och snurra i vårt gaming-rum medan du tränar. Här kan barnen vara själva men alltid under förälderns ansvar. Testa vår iWall med roliga och utmanande träningsspel. Utmana dig själv eller kompisen i allt från yoga till kluriga banor där du blir en del av spelet. Garanterad rörelseglädje!

Nyheter

Praktisk information

Bra saker att veta om vår anläggning inför ditt besök.

Enskild dusch och omklädningsrum

Det finns ett enskilt duschrum samt en stor toalett med möjlighet till dusch på anläggningen.  

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Platschef

Caroline Bernsveden