Boka instruktion eller pass

Boka en individuell gyminstruktion eller ett pass i gymmet för att komma igång eller vidare i gymmet. Du kan även få inspiration och gruppkänsla på ett Plaza-pass. Du kan även kika i passbokning när en tillgänglig tränare är på plats i gymmet. 

Träningen ingår i ditt träningskort och bokas i schemat

 

Bild på träningsappen Friskis Go

Digitala träningsprogram

träningsappen Friskis Go hittar du flera olika träningspass och program för gymmet.

Kolla även in det här kom igång-programmet för gymmet. Här får du lämpliga övningar att börja med samt instruktioner och tips vad du ska tänka på.

Haffa en tillgänglig tränare

Våra tillgängliga tränare håller till i gymmet vissa tider. Ryck gärna tag i hen och ställ din fråga eller be om hjälp med att komma igång eller ta träningen till nästa nivå, välja övningar, förstå ett redskap eller ställa in en maskin. För dig som är 13-18 år har vi även tillgängliga tonårsinspiratörer på vissa anläggningar. Spana i schemat och sök på Träningskompis Tonår för att se när de finns på plats.

Utvecklas med hjälp av en PT

Kom igång, få inspiration eller nå dina mål. Oavsett anledning kan en PT ge dig det där extra lyftet och hjälpa dig längs vägen. Våra PT finns på F&S City, F&S Kungsholmen, F&S Skanstull och F&S Södertälje och bokas på webben eller anläggningen. Du kan även träna med PT tillsammans med en kompis. Med PT duo kör ni ihop och delar på kostnaden och PT-timmen.

Mer om våra PT 

Chill Charge Challenge

Kanske har du aldrig satt din fot på ett gym eller träningsställe? Kanske siktar du på ett nytt personbästa? Oavsett vad, här hittar du tips och träningsinspiration för dig som är 13-18 år. Alltid på dina villkor, utan stress och måsten.

Tips och inspiration för dig som är 13-18 år

Du duger precis som du är
#nollkroppshets

Friskis arbetar för noll kroppshets och maxat med rörelseglädje. Vi är en frizon från påtvingade prestationskrav och kroppsideal.

Vi arbetar systematiskt för en dopingfri miljö på våra anläggningar och med antidopingmetoden 100% ren hårdträning

Mer träningstips