Boka en gyminstruktion eller gruppintroduktion

Nu kan du boka en individuell gyminstruktion för att komma igång eller vidare i gymmet. Vid träningstillfället skapar ni ett upplägg till just dig och efter det kan du fortsätta träna på egen hand. Du kan även få en gruppintroduktion till gymmets olika delar i en mindre grupp. Träningen ingår i ditt träningskort.

Boka din plats i schemat

Benpress

Digitalt kom igång-program

Ta hjälp av våra digitala träningsprogram för gymmet. Här får du lämpliga övningar att börja med samt instruktioner och tips vad du ska tänka på. Det ena programmet gör du med gymmaskiner och det andra med fria vikter.

Kolla in träningsprogrammen

Haffa en tillgänglig tränare

Våra tillgängliga tränare håller till i gymmet vissa tider. Ryck gärna tag i hen och ställ din fråga eller be om hjälp med att komma igång eller ta träningen till nästa nivå, välja övningar, förstå ett redskap eller ställa in en maskin. För dig som är 13-18 år har vi även tillgängliga tonårsinspiratörer på vissa anläggningar.

Spana i schemat för att se när de finns på plats.

Utvecklas med hjälp av en PT

Kom igång, få inspiration eller nå dina mål. Oavsett anledning kan en PT ge dig det där extra lyftet och hjälpa dig att utvecklas, ge stöd och motivation längs vägen. Våra PT finns på F&S City, F&S Kungsholmen och F&S Skanstull och bokas på webben eller anläggningen. 

Du kan även träna med PT tillsammans med en kompis. Med PT duo kör ni ihop och delar på kostnaden och PT-timmen.

Mer om våra PT

Chill Charge Challenge

Kanske har du aldrig satt din fot på ett gym eller träningsställe? Kanske siktar du på ett nytt personbästa? Oavsett vad, här hittar du tips och träningsinspiration för dig som är 13-18 år. Alltid på dina villkor, utan stress och måsten.

Tips och inspiration för dig som är 13-18 år

Du är perfekt, precis som du är.

Friskis strävar mot noll kroppshets och maxat med rörelseglädje. Vi är en frizon från påtvingade prestationskrav och kroppsideal.

Vi arbetar systematiskt för en dopingfri miljö på våra anläggningar och med antidopingmetoden 100% ren hårdträning

Mer träningstips