Hitta din träningslust hos oss

F&S Sickla är en ljus och luftig träningsanläggning i Dieselverkstadens häftiga lokaler. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I den stora gruppträningssalen och spinninghallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Sickla

Vi flyttar till nya lokaler!

Till sommaren flyttar F&S Sickla in i Curanten, ett helt nytt hus med fokus på vård och hälsa, på Smedjegatan 18 i Nacka. Planen är att kunna inviga den nya anläggningen i mitten av juni 2021. Lokalen kommer att vara 1545 kvm och på ett våningsplan med luftiga träningsytor, industriell karaktär och ökad tillgänglighet. Anläggningen kommer även att ha obemannade öppettider för att ge dig större möjligheter att få till träningen!

Här finns vi

Här finns vi

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Barntillåtna pass

Träna med hela familjen! Vi erbjuder barntillåtna pass för barn mellan 6-12 år. Ett barntillåtet pass är ett vanligt träningspass där du som medlem kan ta med dig ett eller flera barn in på din passbiljett för att träna tillsammans med dig. Passen är märkta "barntillåtet" i schemat.

Nyheter

Praktisk information

Bra saker att veta om vår anläggning inför ditt besök.

Enskild dusch 

Det finns möjlighet att duscha enskilt bakom draperi.

Tillgänglighet

Tillgängligt för rullstolar i alla ytor, finns hiss mellan våningsplanen och rullstolsanpassad toalett utan dusch.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Anläggningschef

Magnus Ekman