Hitta din träningslust hos oss

F&S Hagastan är en luftig träningsanläggning i två plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I gruppträninghallen, spinninghallen och cirkelgymmet finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallen får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S HagastanVåra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Personliga tränare: Jeanette och Helena

Våra PT:s Jeanette Larsson och Helena Hugosson kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

Barnpassning och träning med bebis

Njut av egentid! På F&S Hagastan har vi under vissa tider barnpassning för barn mellan 2 mån-2 år eller möjlighet för dig att ta med din bebis in i hallen. Har du större barn kan de följa med på våra barntillåtna pass. 

Ta med ungarna

På gång på F&S Hagastan

Presentation av våra nya löpband Skillrun

Skillrun krossar alla tidigare förväntningar på vad ett löpband kan vara. Det kan till exempel ge dig information om löpstyrka (watt), kadens (stegfrekvens), steglängd och kontakttid med underlaget.

  • Torsdag 22/2 kl.11.00-11.15
  • Torsdag 8/3 kl.11.00-11.15

Platserna är drop-in, så det är bara att komma förbi. Välkommen!

Lyftarklubben Hagastan

Välkommen till Lyftarklubben på F&S Hagastan. Här byter vi tekniktips med varandra och tränar tillsammans! Fokus på passen varvas mellan ryck, stöt, knäböj, marklyft och bänkpress. Kika i bokningen för att se vilket av dessa det är respektive vecka. Plats: Podiet, F&S Hagastan Tid: Torsdagar 12.00-12.55, dropin.

Tillsammans lyfter vi mer, välkommen!

Vi söker barnvärdar

Just nu behöver vi fler barnvärdar till F&S Hagastan. Vi vill utöka barnpassningen för yngre barn och behöver därför dig som har möjlighet att agera barnvärd på tisdagar och fredagar 10.45-13.15.

Om du är intresserad, prata med oss i receptionen eller mejla till oriana.kolokotronis@sthlm.friskissvettis.se.

Långspin 195 min

Lördagar kl. 09.30 erbjuder vi här på Hagastan er en riktigt utmaning, spinpass som är hela 195 minuter långt! Passet leds av flera duktiga ledare och det är den perfekta uppladdningen inför dig som ska cykla Vätternrundan eller kanske staka dig fram i Vasaloppet. Kom och prova i vår, passet startar 13 januari och pågår fram till 21 april.

Varmt välkomna önskar ledarna

/Anders, Alicia, Camilla, Desiree, Dick, & Stella

Aktuellt

Enskild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på två av våra toaletter. I anslutning till de finns skåp att låsa in dina tillhörigheter i. De har även extra utrymme för de av oss som behöver det.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Hyr konferenslokal

På F&S Hagastan har vi en konferenslokal för upp till 40 personer som går att hyra. Läs mer här.

Jobbar du i huset?

Ta med ditt team till oss och kombinera arbetsmötet med träning. Vi har en modern konferenslokal för 40 personer och hjälper gärna till att ordna frukost eller lunch.

Vi kan även erbjuda provträning för hela företaget. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Patricia Rosendahl

Här finns vi

Här finns vi