Hitta din träningslust hos oss

F&S Skrapan är en liten men naggande god träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I gruppträningssalen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Skrapan

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka. Vi erbjuder också inspirationspass i gymmet som leds av en tränare.

Tränare på plats i veckan

Föräldraledig och vill träna?

Om du har små barn och vill träna finns det möjlighet att göra det på F&S Skanstull. Där finns det lekrum och barnpassning.

På gång på F&S Skrapan

Hantverkare på anläggningen

På grund av en vattenläcka kommer vi ha hantverkare på anläggningen från och med måndag den 12 november. Arbetet beräknas pågå i 7-9 veckor. Vi tackar för er förståelse.

Aktuellt

Enskild dusch 

Det finns möjlighet att duscha enskilt bakom draperi.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Anläggningschef

Therese Axelsson

Här finns vi

Här finns vi