Hitta din träningslust hos oss

F&S Skrapan är en liten men naggande god träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I gruppträningssalen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Skrapan

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka. Vi erbjuder också inspirationspass i gymmet som leds av en tränare.

Tränare på plats i veckan

Föräldraledig och vill träna?

Om du har små barn och vill träna finns det möjlighet att göra det på F&S Skanstull. Där finns det lekrum och barnpassning.

På gång på F&S Skrapan

Kom och fira Friskis 40 år med oss!

Save the date! Tisdag den 23 oktober firar vi Friskis 40 år med en riktig träningsfest här på F&S Skrapan! Det blir fri träning och drop in i mån av plats. Tema styrka, dans och pulsökning med vår DJ i gymmet. Här hittar du programmet för dagen. Välkomna!

Aktuellt

Enskild dusch 

Det finns möjlighet att duscha enskilt bakom draperi.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Anläggningschef

Therese Axelsson

Här finns vi

Här finns vi