Blodomloppet 11-12 juni

Spring för dig och andras hälsa och välmående. När du är med i Blodomloppet hjälper du till att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen. Blodomloppet hålls i 24 orter i Sverige och förra året deltog över 17 500 löpare i Stockholm. Friskis kommer finnas på plats för att leda alla i uppvärmning och heja fram dig till mål! Mer information hittar du på blodomloppet.se.

Midnattsloppet 17 augusti

Det som gör Midnattsloppet så unikt är den sena starttiden, aktivitetsplatser och den stämning och atmosfär som deltagare, publik och funktionärer skapar tillsammans. Midnattsloppet är ett av Nordens största lopp med ca 50 000 löpare. Friskis kommer finnas på plats för att leda alla i uppvärmning och heja fram dig till mål! Mer information hittar du på midnattsloppet.com.

 Löpning på Friskis

Ny på löpning eller tillbaka igen?

Spana in nyheten Löpning soft. Här kan du utmana dig på dina villkor. Under passet växlar vi mellan att gå och jogga på ett varierat sätt. Du styr själv ditt tempo, inget är för långsamt. Fokus ligger på en härlig träningsupplevelse där alla hänger med.

Löpträning varje vecka

I Friskis löparutbud hittar du passen Löpning soft, Löpning distans, och Löpning intervall. Dessutom Cross löpning och Cross soft. Spana in schemat vad som erbjuds.

Mer uteträning

Träna ute med Friskis Go

Träna när och var du vill med träningsappen Friskis Go! Kör en audio där ledaren guidar och peppar dig i lurarna under löprundan eller ett program för att komma igång eller utvecklas i löpningen. Där finns också pass för utegymmet, Seniorklubben Stavfys och en massa annan träning. Du kan även logga din träning, följa och utmana träningskompisar samt koppla ihop Friskis Go med andra träningsappar.