Gruppträna med oss

Välj mellan 14 träningsformer / 44 pass i veckan

Hos oss kan du välja mellan 44 olika gruppträningspass varje vecka spritt över 14 olika träningsformer. Jympa Medel, Cirkelfys, Spin Distans, Skivstång Intervall och Yoga är bara några exempel.

Testa nytt

Vilken träning känner du för idag?

Tuffa intervallpass, mjuk yoga, endorfinrusig löpning eller fokuserad skivstång. Oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig. Testa så ska du se att träningslusten kommer smygande.

Gymträna med oss

Gymträning på dina villkor

Vem du än är och vad du än vill träna, är gymmet en plats för dig. I vårt välutrustade gym hittar du allt från kettlebells, skivstänger och andra typer av fria vikter till olika former av maskiner, löpband och mycket mer. I ditt medlemskap ingår två gyminstruktioner med tränare. Tillsammans skapar ni ett träningsprogram till just dig.

Inspireras med oss

Träning och mycket mer

Vill du ha ännu mer inspiration har vi kurser och föreläsningar.

Utvecklas med oss

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


En i gänget

Bli medlem

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa. Bor du i Vetlanda med omnejd och är helt ny på Friskis Vetlanda har du möjlighet att provträna kostnadsfritt tre gånger. Det finns även möjlighet att betala för engångsträning - pengar som du sedan har tillgodo om du bestämmer dig för att köpa minst ett halvårskort inom loppet av 2 veckor.