Intelligent träning som utmanar

EGYM är modern och professionell träningsutrustning för hela kroppen. Maskinerna genererar motstånd med hjälp av en motor och justerar vikten dynamiskt till din styrka.

Att träna med EGYM är smidigt, effektivt och motiverande. Med EGYMs armband loggas din progression och du kan lätt följa din utveckling.

Programmen kan utföras av alla, från nybörjare till elit. Efter att maskinerna ställts in efter dig och ett styrketest är gjort anpassar EGYM träningen efter dina förutsättningar. EGYM ökar belastningen progressivt och ser till att du utvecklas och utmanas kontinuerligt.

Så fungerar det att träna med EGYM

Du börjar din träning på valfri ledig maskin när klockan är blå och fortsätter sedan motsols i turordning. Du tränar när det är orange runt klockan på skärmen. När det är blått runt klockan på skärmen byter du maskin, loggar in, trycker på start och inväntar sen orange för att återigen träna. Alla tränar samtidigt och därför måste du byta maskin när det blir blått. Du får inte sitta kvar.

Rekommendationen är att träna två gånger per vecka. Det är lagom att göra två varv i cirkeln, varje varv tar ungefär 15 minuter. Sedan följer du enkelt dina framsteg i mobilen med Fitness App.

Vad är Friskis smarta gym?

Spela video