Mät din muskelmassa

Erbjudande till dig som tränar EGYM - 2st InBody-mätningar för 300 kr

Skicka bokningsförfrågan här

Intelligent träning som utmanar

EGYM är modern och professionell träningsutrustning för hela kroppen. Maskinerna genererar motstånd med hjälp av en motor och justerar vikten dynamiskt till din styrka.

Att träna med EGYM är smidigt, effektivt och motiverande. Med EGYMs armband loggas din progression och du kan lätt följa din utveckling.

Programmen kan utföras av alla, från nybörjare till elit. Efter att maskinerna ställts in efter dig och ett styrketest är gjort anpassar EGYM träningen efter dina förutsättningar. EGYM ökar belastningen progressivt och ser till att du utvecklas och utmanas kontinuerligt.

Så fungerar det att träna med EGYM

Du börjar din träning på valfri ledig maskin när klockan är blå och fortsätter sedan motsols i turordning. Du tränar när det är orange runt klockan på skärmen. När det är blått runt klockan på skärmen byter du maskin, loggar in, trycker på start och inväntar sen orange för att återigen träna. Alla tränar samtidigt och därför måste du byta maskin när det blir blått. Du får inte sitta kvar.

Rekommendationen är att träna två gånger per vecka. Det är lagom att göra två varv i cirkeln, varje varv tar ungefär 15 minuter. Sedan följer du enkelt dina framsteg i mobilen med Fitness App.

Vill du byta träningsprogram?

I Friskis smarta gym kan du välja olika program med olika inriktning beroende på vad du har för mål med din träning. Vanligtvis börjar du med det grundläggande programmet. De olika programmen är:

Grundläggande styrka
Vanlig träning varvas med negativ träning (du har ett motstånd i halva rörelsen och ett tyngre motstånd i andra halvan av rörelsen)

Allmän kondition
Varierad träning för dig som tränar för att må bra.

Muskeluppbyggande
Intensivt program för ökad styrka och muskelmassa. Få tunga repetitioner i lågt tempo med hög belastning

Viktminskning
Många repetitioner i ett snabbt tempo för ökad energiåtgång

Figurträning
Intensivt program med många repetitioner i snabbt tempo för ökad energiåtgång.

Atletisk
Fokus på styrka, explosivitet och stabilitet

Immunity boost
Träning för dig som behöver ett lägre insteg

Vill du prova ett nytt träningsprogram? Våra tillgängliga tränare kan hjälpa dig att byta. Du kan enkelt se när det finns en tillgänglig tränare i appen Mitt Friskis. 

Vad är Friskis smarta gym?

Spela video