Friskis<3Sthlm - för hela Stockholm i rörelse

Eftersom Friskis är en folkrörelse ska vi ju också finnas i det offentliga rummet i Stockholm. På gator, på torg och i parker, så att ännu fler kan upptäcka magin av rörelseglädje och gemenskap. Haka på nån av våra mani-fest-ationer eller häng på ett pass på stan. För att få alla stockholmare i rörelse!

Mer om Friskis på stan

Friskis-hjärta-Stockholm

Friskis tror på barn och ungas rätt till rörelse

Friskis står för alla barns rätt till rörelseglädje. Genom att från livets allra första början skapa en lustfylld och naturlig relation till rörelse bidrar vi till ett livslångt rörligt liv och bättre självkänsla hos barn och unga. 

Mer om vad Friskis gör för fler barn i rörelse

Bryt stillasittandet

F&S Stockholm vill få gladare och friskare stockholmare genom att inspirera till mer vardagsmotion. Genom att bryta stillasittandet och få in mer rörelse, glädje och gemenskap på arbetsplatsen kan arbetsgivare ta ansvar för sina medarbetares välmående.

Tillsammans gör vi skillnad!

Upp&hoppa - bryt stillasittandet!
Ikon för Friskisindex

Hur mår du? Testa ditt Friskisindex!

Här kan du göra ett test för att kolla ditt Friskisindex och se hur bra du mår utifrån rörelse, glädje och gemenskap. På slutet får du ett gäng tips på hur du kan höja ditt index och förhoppningsvis må lite bättre.  

Gör testet och få tips