Vårt mål att få fler i rörelse

Allt vi gör – vare sig det är vår vardagliga verksamhet eller om det är särskilda aktiviteter – så syftar det till att få fler i rörelse, uppleva gemenskap, känna glädje och må bra! Detta för att vi tror på rörelse, glädje och gemenskap för ett friskt samhälle!

Så här får vi fler i rörelse

En rörelse som tar ansvar

Friskis&Svettis är en folkrörelse. Vi är en rörelse av folket, för folket och med folket – så för oss är det självklart att vara en del av samhället. Vi står alltid upp för våra värderingar – men det är också viktigt att vi lever som vi lär, såväl för våra medlemmar, medarbetare och samarbetspartners. Det är viktigt att vi skapar en atmosfär och en träningsmiljö som är öppen, kravfri och gör plats för alla!

Så här tar vi ansvar

Friskis och forskning

Att de här sakerna hänger ihop är inget vi har hittat på eller vi tycker, bara för att det passar oss. Detta finns det stöd för i forskningen. Därför samarbetar vi också tätt tillsammans med forskare och olika lärosäten för att hjälpa dem att sprida budskap om vikten av rörelseglädje och gemenskap.

Så kan du ta del av forskning på Friskis.

Våra samarbeten med vården

Träning som behandling är oerhört effektivt både under pågående sjukdom och preventivt. F&S Stockholm har en rad olika samarbeten med vården för att hjälpa samhället må bättre både på kort och lång sikt. 

Friskis & Vården