Vi väljer produkter med omsorg

Kvalitet, hållbart, etiskt och rent! Det är några av de värderingar vi tar med oss när vi väljer vilka produkter som vi säljer på våra anläggningar. Det ska vara bra produkter, med bra näringsinnehåll utan olagliga kosttillskott och med en etiskt och grön produktionskedja. 

Reklam ska ge medlemmen mervärde

Du som medlem äger föreningen Friskis&Svettis Stockholm. Om du under ditt träningspass eller i medlemsbreven ska ta del av extern reklam så anser vi att de ska ge dig ett signifikant värde. Antingen i form av en rabatt eller om det på något annat sätt kan gynna dig. Dessutom ska reklamens utformning hålla en god etik, inte förstärka stereotyper och rimma med Friskis värderingar. I övrigt följer vi samma riktlinjer gällande produkter vi säljer på anläggning. 

Friskis ger tillbaka

Friskis&Svettis är en ideell förening och vi måste hushålla smart med medlemmarnas pengar. Ett sätt är att ge tillbaka till samhället genom att samarbeta med välgörenhetsorganisationer, ge dem utrymme att ha aktiviteter på våra ytor eller göra initiativ som gynnar deras sak.

Skänk en krona för varje tränad minut - Musikhjälpen
Spin of Hope - Barncancerfonden

Sportlovsträna för en 20:a - Friends

Goda samarbeten

Det finns aktörer som har liknande intressen eller vars värderingar vi tycker är bra och då kan vi tänka oss att ingå i olika samarbeten. Det kan handla om att vi talar till samma målgrupp i samhället eller att vi vill påverka samhället på samma sätt med olika medel. 

Här kan du se aktuella samarbeten