Hitta din träningslust hos oss

F&S Skanstull är en modern och luftig träningsanläggning med skön stämning. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier, cardiohörna och stora ytor för funktionell träning. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I gruppträningssalen och spinninghallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda, får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu.

I ditt träningskort ingår all träning på alla F&S Stockholms anläggningar samt ute och online. Varmt välkommen!

Spela video

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi

Tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka. Vi erbjuder också inspirationspass i gymmet som leds av en tränare.

Tränare på plats i veckan

Personliga tränare

Våra PT Gabriel Lindé och Axel Berglund Hjelm kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma löptekniken, klara Vasaloppet eller börja träna. 

Läs mer och boka PT

Barnpassning, barnrum och träning med bebis

Njut av egentid och lämna ditt barn till våra barnvärdar medan du tränar. Sök på barnpassning i schemat för att få upp aktuella dagar, tider och åldrar. Servicen ingår i ditt träningskort.

För dig som är föräldraledig finns det möjlighet att ta med din bebis in i hallen för att själv kunna träna. Vi har även ett 
lekrum. 

Ta med barnen

Nyheter

Praktisk information

Bra saker att veta om vår anläggning inför ditt besök.

Enskild dusch 

Vi har ett enskilt omklädningsrum med skåp strax utanför och det finns möjlighet att duscha enskilt bakom draperi i omklädningsrummen.

Tillgänglighet

Anpassad för rullstolar. Det finns hiss, ramp och rullstolsanpassad toalett.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Platschef

Caroline Berholt