Hitta din träningslust hos oss

F&S Hornstull är en trivsam träningsanläggning i flera plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträninghallarna, spinninghallen och cirkelgymmet finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider.  Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Hornstull

 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Barnpassning och barnrum

Njut av egentid! Vi erbjuder barnpassning för mindre barn och lekrum för barn från 3 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.

Ta med ungarna

På gång på F&S Hornstull

En glad tränare lyfter en skivstång över huvudet i gymmet.

Workshop: Lär dig grunderna i tyngdlyftning

Lär dig grunderna i de två klassiska olympiska lyften ryck och stöt. Under två pass arbetar vi med rörlighet, teknikträning med kvastskaft och skivstång. Instruktör är Sara Martinsson, tyngdlyftningstränare och coach vid Crossfit Telefonplan. Inga förkunskaper krävs och det är gratis för dig som är medlem. 

Lördag 26/10 eller söndag 27/10 (välj ett av tillfällena) kl 13-14.30

Läs mer och anmäl dig här

Foto på Lydia Beckman

Workshop: Lär dig styrkelyft med en PT

Är du sugen på att testa tunga lyft men vet inte var du ska börja? Eller har du provat på skivstångsträning och vill slipa din teknik? Då är det här workshopen för dig! Under en timme går vi igenom övningarna marklyft, bänkpress och knäböj: utförandet, tekniken och hur man kan använda sig av lyften för att bli starkare. Inga förkunskaper krävs och det är gratis för dig som är medlem. 

Tisdag 5/11 eller torsdag 7/11 (välj ett av tillfällena) kl 19-20

Läs mer och anmäl dig här

Spinna loss eller kör Löpning cross

Nu kan du äntligen spinna loss i vår nyrenoverade spinninghall! Dessutom har vi laddat schemat med sex extra spinpass i veckan. För dig som är sugen på att träna utomhus har vi nu även Löpning cross, en blandning av löpning och styrkestationer.

Aktuellt

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Mikaela Estreus

Här finns vi

Här finns vi