Hitta din träningslust hos oss

F&S Hornstull är en trivsam träningsanläggning i flera plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträninghallarna, spinninghallen och cirkelgymmet finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider.  Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Hornstull

 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Barnpassning och barnrum

Njut av egentid! Vi erbjuder barnpassning för mindre barn och lekrum för barn från 3 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.

Ta med ungarna

På gång på F&S Hornstull

Är du vår nya värd?

Just nu söker vi en ny barnvärd för barn i åldrarna 2-24 månader på fredagar klockan 10.00-13.00 samt en anläggningsvärd på lördagar klockan 15.45-18.15 (ojämna veckor).

Intresseanmälan skickas till Ester Olofsson på ester.olofsson@sthlm.friskissvettis.se. För mer information kontakta gärna receptionen, du kan även läsa mer om att engagera sig i Friskis här. Välkommen med din intresseanmälan!

Aktuellt

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Mikaela Estreus

Här finns vi

Här finns vi