Hitta din träningslust hos oss

F&S Hornstull är en trivsam träningsanläggning i flera plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträninghallarna, spinninghallen och cirkelgymmet finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallen får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Hornstull

 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Barnpassning och barnrum

Njut av egentid! Vi erbjuder barnpassning för mindre barn och lekrum för barn från 3 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.

Ta med ungarna

På gång på F&S Hornstull

Sommaruppehåll för barnpassningen

Från och med den 18 juni tar vår barnpassning ett litet sommaruppehåll. Välkomna tillbaka igen den 20 augusti! Under juni-augusti är du välkommen att ta med dig din bebis och träna i det övre gymmet, måndag-fredag, klockan 09.00-15.00. Läs mer här.

bastuhink

Sugen på att basta i sommar?

Under perioden 22 juni-19 augusti låter vi bastun vara avstängd för att spara energi och vara lite snällare mot miljön. Säg gärna till i receptionen om du är sugen på att basta så sätter vi igång den!

Aktuellt

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

John Ottosson

Här finns vi

Här finns vi