Din uppgift 

Din uppgift som ledare

Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Du gör oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.


Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta. Som värd jobbar du två timmar i veckan samt en helg i månaden.

 

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.


Ansök om att bli ledare

F&S Sundsvall rekryterar ledare vid några olika tillfällen under året. De tillfällena annonseras på affischer i lokalen, hemsida och övriga sociala medier.


Ansök om att bli värd

Vill du bli receptionsvärd? Gör en intresseanmälan via mejlen här eller kom in till oss i receptionen så kontaktar vi dig för en intervju!

Vid mejl, lämna namn, telefonnummer och en liten beskrivning på dig själv så kontaktar vi dig!


Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.


Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som ledare eller värd? Kontakta receptionen måndag - fredag före klockan 16 alt mejla oss på:

info@sundsvall.friskissvettis.se

Redan funktionär i föreningen?

Du som redan är engagerad, men söker till ett nytt uppdrag gör så här: Kontakta receptionen måndag - fredag före klockan 16.Ta chansen att få lära dig mer

Alla som engagerar sig som ledare eller tränare inom Friskis går igenom vårt egna utbildningsprogram. Spana in filmen här så får du en känsla för vad det handlar om.
Spela video
"Att ha kul och samtidigt göra skillnad. Svårslaget."