Onlineträning för medlemmar

Som Friskismedlem med aktivit träningskort på minst en månad, får du exklusiv tillgång till en stor variation av pass i Friskis onlineträning. Här hittar du dina Friskisfavoriter med pass för alla tillfällen. Varför inte testa något nytt?

Inloggningsuppgifter till onlineträningen:

Ring eller maila oss på Friskis Sundsvall

060-17 30 69

info@sundsvall.friskissvettis.se

För dig och allt du vill göra

Starkare, rörligare, gladare, lugnare eller riktigt kul upplevelse. Vad du än vill ha ut av din träning så vill vi gärna bli din träningskompis. Vi erbjuder 75 pass per vecka. Allt från mjuk till stenhård träning. Testa oss!

Gymträning på dina villkor

I vårt välutrustade gym och i multihallen hittar du allt från hopprep till tunga vikter. Vill du ha hjälp på vägen kan du boka en instruktör. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


Bli medlem

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa. Priset för engångsbiljetten drar vi av om du köper träningskort inom två veckor.