Hitta din träningslust hos oss

Välkommen till vår anläggning mitt i Solna centrum! Här finns 1600 kvm träningsglädje med en stor entré i butiksplanet och en stor sammanhållen träningsyta en trappa ner. Välj bland gymträning, spinning och massor av pass i gruppträningssalen. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider.

På F&S Solna finns högkvalitativ gymutrustning med podier, fria vikter, maskinpark och konditionsmaskiner. All ordinarie personal är också utbildade tränare! På F&S Solna finns omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen!

Schema för F&S Solna

här finns vi

här finns vi

Spela video

Massor av gruppträning

Träna styrka, kondition och rörlighet. Soft eller tufft, fokuserat eller fritt! Våra ledare bjuder som vanligt på träningsupplevelser som får dig att längta till nästa pass.

Till schemat

Fullutrustat gym med hjälp & inspiration

Glöm gymträning som inte blir av. All ordinarie personal på F&S Solna också utbildade tränare! Dessutom finns våra ideella tränare på plats som inspirerar dig med både inspirationspass och individuell hjälp. Det öppna gymmet fyller vi med stora möjligheter till varierad träning. Här finns högkvalitativ gymutrustning med podier, fria vikter, maskinpark och konditionsmaskiner.

Träning för nattugglor och morgonpigga

F&S Solna har flexibla öppettider för att maximera dina möjligheter att få till träningen. Träna när du vill: 05.00–24.00 söndag-torsdag och 05-21.00 fredag-lördag.

Använd ingången på Centralvägen 16.

Barnpassning och babygym

Njut av egentid! Vi erbjuder barnpassning för mindre barn 2-8 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.

Ta med ungarna

Foto: Lasse Clason

Gaming-rum för stora och små

Låt barnen leka, hoppa och snurra i vårt gaming-rum medan du tränar. Här kan barnen vara själva men alltid under förälderns ansvar. Testa vår iWall med roliga och utmanande träningsspel. Utmana dig själv eller kompisen i allt från yoga till kluriga banor där du blir en del av spelet. Garanterad rörelseglädje!

Nyheter

Aktuellt på F&S Solna

Renovering på gång

I oktober drar vi igång ett arbete med att återställa fuktskador från en vattenläcka. Det kommer påverka träningsytor, damernas omklädningsrum, passagen till omklädningsrummen och ljudnivån. Mer information om när och hur kommer inom kort. Vi ska göra vårt bästa för att du ska kunna träna på som vanligt. Om du vill komma bort från stöket har vi även pass utomhus, sök på ute i schemat och häng på!

Tack för din förståelse!

Praktisk information

Bra saker att veta om vår anläggning inför ditt besök.

Enskild dusch

Det finns ett enskilt duschrum samt en stor toalett med möjlighet till dusch på anläggningen.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Anläggningschef

Patricia Rosendahl