Den 11 juni slår vi upp portarna – 1600 kvm träning!

Just nu pågår arbetet för fullt med att göra klart vår nya, stora anläggning mitt i Solna centrum. Det blir 1600 kvm med en stor entré i butiksplanet och en stor sammanhållen träningsyta en trappa ner. Här kommer du att kunna välja bland gymträning, spinning och massor av pass i gruppträningssalen. 

Mer information kring invigning, schema och utbud kommer inom kort.


Välkommen på träningsfest i Solna, varje dag från den 11 juni!


Massor av gruppträning

Träna styrka, kondition och rörlighet. Soft eller tufft, fokuserat eller fritt! Våra ledare bjuder som vanligt på träningsupplevelser som får dig att längta till nästa pass.

Fullutrustat gym med hjälp & inspiration

Glöm gymträning som inte blir av. All ordinarie personal på F&S Solna också utbildade tränare! Dessutom finns våra ideella tränare på plats som inspirerar dig med både inspirationspass och individuell hjälp. Det öppna gymmet fyller vi med stora möjligheter till varierad träning. Här finns högkvalitativ gymutrustning med podier, fria vikter, maskinpark och konditionsmaskiner.

Träning för nattugglor och morgonpigga

F&S Solna kommer att ha flexibla öppettider för att maximera dina möjligheter att få till träningen. Träna när du vill: 05.00–24.00 söndag-torsdag och 05-21.00 fredag-lördag.

Helt nya F&S Solna

Här, mitt i Solna centrum, öppnar vi vår sjuttonde anläggning F&S Solna! Det blir totalt 1600 kvm träningsfest där du välkomnas av en stor entré i butiksplanet och en stor sammanhållen träningsyta en trappa ner. Förutom ingången från köpcentret blir det en egen entré från Centralvägen, där medlemmar också kommer att kunna gå in när anläggningen är obemannad.

här öppnar vi

här öppnar vi