Hitta din träningslust hos oss

Nu har vi slagit upp portarna till vår nya, stora anläggning mitt i Solna centrum! Här finns 1600 kvm träningsglädje med en stor entré i butiksplanet och en stor sammanhållen träningsyta en trappa ner. Välj bland gymträning, spinning och massor av pass i gruppträningssalen. Spana in all träning i schemat!

På F&S Solna  finns högkvalitativ gymutrustning med podier, fria vikter, maskinpark och konditionsmaskiner. All ordinarie personal är också utbildade tränare! På F&S Solna finns omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen!

Massor av gruppträning

Träna styrka, kondition och rörlighet. Soft eller tufft, fokuserat eller fritt! Våra ledare bjuder som vanligt på träningsupplevelser som får dig att längta till nästa pass.

Fullutrustat gym med hjälp & inspiration

Glöm gymträning som inte blir av. All ordinarie personal på F&S Solna också utbildade tränare! Dessutom finns våra ideella tränare på plats som inspirerar dig med både inspirationspass och individuell hjälp. Det öppna gymmet fyller vi med stora möjligheter till varierad träning. Här finns högkvalitativ gymutrustning med podier, fria vikter, maskinpark och konditionsmaskiner.

Träning för nattugglor och morgonpigga

F&S Solna har flexibla öppettider för att maximera dina möjligheter att få till träningen. Träna när du vill: 05.00–24.00 söndag-torsdag och 05-21.00 fredag-lördag.

Barnpassning och babygym

Njut av egentid! Vi erbjuder barnpassning för mindre barn 2-8 år. Du kan även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.

Ta med ungarna

Foto: Lasse Clason

Gaming-rum för stora och små

Låt barnen leka, hoppa och snurra i vårt gaming-rum medan du tränar. Här kan barnen vara själva men alltid under förälderns ansvar. Testa vår iWall med roliga och utmanande träningsspel. Utmana dig själv eller kompisen i allt från yoga till kluriga banor där du blir en del av spelet. Garanterad rörelseglädje!

På gång på F&S Solna

Fira Friskis 40 år med oss!

Fredag 21 september firar vi Friskis 40 år här på F&S Solna med öppet hus, gratis träning både i gymmet och på passen (i mån av plats) och en riktig träningsfest! Kom och prova på salsa, testa fotoautomaten eller höj pulsen med vår DJ i gymmet. Mer information hittar du här. Välkommen!

Helt nya F&S Solna

Här, mitt i Solna centrum, har vi öppnat vår sjuttonde anläggning F&S Solna! Med en yta på totalt 1600 kvm välkomnas av en stor entré i butiksplanet och en stor sammanhållen träningsyta en trappa ner. Förutom ingången från köpcentret blir det en egen entré från Centralvägen, där medlemmar också kommer att kunna gå in när anläggningen är obemannad.

Träningsfesten kommer till Solna!

Spela video

Enskild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Anläggningschef

Patricia Rosendahl

här finns vi

här finns vi