Gym Ung 13-15 år

Du får köpa kort och träna på egen hand i Friskis&Svettis gym*
fr o m den termin du fyller 13 år. Innan träningen får påbörjas måste den minderåriga (13-15 år) ha genomgått en gymintroduktion Gym Ung. Målsman måste godkänna en överenskommelse genom signatur och och vara med vid godkännande av överenskommelse och bokning av introduktion. Från det år du fyller 16 år krävs ingen överenskommelse/underskrift av målsman. 
Viktigt! Den vuxne/målsman är alltid ytterst ansvarig för den unge medlemmen och dennes träning.


Barn i gymmet

Som babyförälder får du ta med din bebis in på gymmet mån-sön fram till kl 15.00. Av säkerhetsskäl ska babyn sitta i bilstol eller barnvagn. Bebisen ska inte kunna ta sig runt i gymmet på egen hand. Tar du in barnvagnen måste du använda hjulskydd. Du som förälder ansvarar för att ditt barn är skyddat. Vår försäkring gäller, men föreningen ansvarar inte för vad som eventuellt kan ske i gymmet (med släppta vikter, kettlebells etc).
Barn upp till 12 år får inte vistas i gymmet. Särskilda väntytor finns där barnet kan vara under tiden föräldern tränar.
Barn 13-15 år löser träningskort (se hemsida) för att få träna och vistas i gymmet.

Folkets gym och favoritövningar

Gym är i dag en stor del av träningsvärlden och till för många olika människor och träningslust. Friskis grundidé är ett funktionellt helhetstänk för hållbar, utvecklande och rolig träning. Det handlar om schysst träning som passar livets olika skeden. Välkommen till gymmet och låt dig inspireras av medlemmar, funktionärer och utbildare!
Spela video

Våra anläggningar

Träna på Friskis