70 olika träningsformer

Tuffa intervallpass, mjuk yoga, endorfinrusig löpning eller fokuserad skivstång. Oavsett om du vill bli starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig. Våra ledare ger passen sin egen unika prägel och personlighet. Vi tränar både utomhus och inomhus.

Onlineträning

Som medlem får du tillgång till all vår onlineträning

Gymträning på dina villkor

I våra välutrustade gym hittar du allt hittar du allt du kan önska inom modern gymträning. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

Tre anläggningar - ett träningskort

Hos oss kan du träna både gym och gruppträning på alla våra tre anläggningar. Ditt träningskort gäller överallt. Du kan även träna online och på andra Friskisanläggningar med Träningskort Sverige (läs mer under Priser).

Ditt medlemskap


För att kunna träna och köpa ett träningskort hos oss måste du samtidigt lösa medlemskap i föreningen. 

Här hittar du allt du behöver veta och som rör ditt medlemskap. 

Medlemsförmåner

Som medlem är du även försäkrad via Svedea. Friskispressen som är en gratistidning för alla medlemmar hittar du i lokalerna. Du får ta del av rabatter och erbjudanden från olika samarbetspartners. 

Läs mer om dina medlemsförmåner här.

Barnpassning på City


Vår filosofi är att träning ska vara lättillgängligt. Vi erbjuder därför barnpassning i vår lokal i City, så att även du som har svårt att få barnvakt kan komma iväg och träna.

Läs mer om vår barnpassning här

Åldersgränser


Friskis&Svettis träning är öppen för alla, yngre som äldre, otränad som tränad. För barn och unga har vi utvecklat speciella pass eller arbetssätt för allsidig och lekfull träning med kvalité. De deltar utifrån sina egna förutsättningar och alla som har lust kan vara med.

Läs här om våra olika åldersgränser.

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


Provträning för dig som är 13-15 år

Kortet är gratis för dig som är 13-15 år. Det är giltigt i sju dagar. Gäller all gruppträning* i våra tre lokaler, du kan boka pass via appen eller hemsidan.
Kortet är personligt och gäller dig som inte varit medlem/haft ett träningskort hos oss sedan två år tillbaka. Säg till i receptionen, så hjälper de dig.

Efter det att ditt prova-på kort gått ut, har du möjlighet att bli medlem och köpa träningskort. 

*Har du gått Gym ung 13-15 år får du prova Gym.

 

Provträning för (dig som fyller) 16 år och uppåt

Kortet kostar 150 kr och är laddat med tre tillfällen. Åldersgräns 16 år, alternativt att du har gått gym ung 13-15 år.
Det är giltigt i 1 månad från inköpsdatum. Gäller all träning (gruppträning och gym) i våra tre lokaler, du kan boka pass via appen eller hemsidan. Kortet är personligt och gäller dig som inte varit medlem/haft ett träningskort hos oss sedan två år tillbaka. Säg till i receptionen, så hjälper de dig. Efter det att dina prova-på gånger gått ut, har du möjlighet att bli medlem och köpa träningskort.
Om du redan är medlem och vill prova på ett pass en gång, löser du en engångsbiljett till priset av 70 kr.