Friskis Västerås #friskisvasteras

Vår verksamhet vilar på ideella krafter och finansieras av medlemsavgifter, utan vinstsyften – en tradition sedan 1983, då föreningen startades. Detta innebär också att du som medlem har rätt att delta och göra din röst hörd på föreningens årsmöte och på så sätt påverka din förening under hela året.

Idag är vi över 13 000 medlemmar, 20 anställda (receptionister, träning och administration) och inte minst 250 ideellt engagerade funktionärer – ledare, instruktörer och värdar.

Hos oss får du tillgång till träning av högsta kvalitet i våra tre stora träningsanläggningar - förutom fullt utrustade gym erbjuder vi sammanlagt över 160 pass i veckan i olika träningsformer.
Hos oss finns något för alla - nybörjare, vältränad, ung, gammal. Ett träningskort på Friskis Västerås gäller på alla våra anläggningar.


Välkommen till oss!

 

En blick eller hälsning gör skillnad

Träningen är bra för hälsan, mötet är bra för själen. Hos oss möter du alltid en person som säger hej och som kan hjälpa dig att hitta rätt. Vi har bemannade receptioner alla våra öppettider och i alla våra anläggningar.

Vad gör styrelsen?

Styrelsen ansvarar för föreningens övergripande inriktning.
Som medlem är du varmt välkommen att ställa frågor eller lämna synpunkter till styrelsen genom att kontakta dem.

Här kan du läsa mer om föreningens styrelse.

Vad gör en valberedning?

Valberedningen är medlemmens förlängda arm till föreningsmakten. Det är medlemsvalda personer som ska ha örat mot träningsgolvet och utifrån det föreslå en kompetent styrelse som ska verka för medlemmarnas och föreningens bästa.

Här kan du läsa mer om föreningens valberedning.