Här finns det

  • Gym
  • Panoramasal
  • IW/Spin sal
  • Friyta
  • Plazayta

Öppettider

Hitta hit

Cityanläggningen är belägen höst upp på taket i Kvarteret Igor. När Kvarteret Igor har stängt, får du använda ingången som är vid Aimos ingång till parkeringshuset (på Vasagatan). Där kan du scanna ditt träningskort för att öppna dörren. Det finns även en ringklocka som det står Friskis&Svettis på. I övriga fall går det bra att gå via gallerian Igor och ta rulltrapporna upp till parkeringen på taket och vår lokal där.

 

 

Parkering

Du kan parkera i parkeringshuset Igor, på Domkyrkoesplanaden eller på övriga hänvisade parkeringar i city. På Citysamverkans hemsida kan du se vilka zoner och tider det är gratis samt vad det kostar att parkera inom city. Vi kan inte betala för medlemmarnas parkeringar utanför anläggningen. 

För parkering i Igor använder du infarten via Vasagatan 25 med direktentré till gallerian från samtliga plan. Du kan betala med kort direkt i parkeringshuset - eller registrera dig via Aimoparks hemsida följa instruktionerna via den.

På söndagar (Obs! gäller ej röda dagar och helgdagar, om de inte infaller på veckodagen söndag) är det alltid fri parkering.

Parkeringshuset har öppet alla dagar från kl. 05:00 till kl. 24:00.

Kontantfri anläggning

Vi är en kontantfri anläggning. Du kan betala med kort eller Swish. Du kan även köpa kort online här på vår hemsida.

Barnpassning och barnrum

På City erbjuder vi barnpassning för barn på 2-10 år. Våra barnvärdar leker, ritar, pysslar och läser med ditt barn i barnrummet medan du njuter av en egen träningsstund. Läs mer här

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi