Prova en vecka, en månad eller tre månader!

Svårt att bestämma dig? Testa först. Vi är helt övertygade. Börjar du träna på Friskis&Svettis, vill du fortsätta träna hos oss. Men vi vill att du också ska vara övertygad. Därför är det bra att veta att kan du prova att träna på hos oss. Vi har flera alternativ.

Prova på!

Träna hur mycket du vill!

Med ett träningskort på Friskis&Svettis Uppsala kan du träna hur mycket du vill i våra fem nöjeslokaler. Välj mellan Årskort, Halvårskort, Tremånadskort eller Månadskort.

Jympa, gymträning, spinning, yoga eller cirkelfys, vad är du sugen på idag?

För dig som gillar att träna i både vått och torrt.

Mer av det roliga. Med ett Kombikort får du inte bara tillgång till Friskis&Svettis fem träningslokaler i Uppsala, utan också till simanläggningarna i Fyrishov och i Gottsunda.

Mer om Kombikortet

Kombikort Friskis&Svettis Uppsala
Idrottskort Friskis&Svettis Uppsala

Ett träningskort för aktiva idrottare

Idrottskortet är ett träningskort för dig som är upp till 25 år och tränar aktivt i en annan ideell idrottsförening. Kortet är starkt rabatterat. Men det är lite speciellt. Du kan bara köpa det via din andra idrottsförening och träna under vissa tider.

Mer om Idrottskortet

Kul för barnen när pappa och mamma tränar!

Vi tycker det är jätteroligt att se så många småbarnsföräldrar på Friskis&Svettis. För att göra det ännu enklare för dig som har småbarn, erbjuder vi barnpassning under träningspasset.

Vi har barnpassning från 0–2 år och från 2–6 år.

Mer om Barnpassning

Barnpassning 2-6 år