Andreas Strömberg, ordförande och motionär

Är till vardags head public affairs på IKEM - Innovations- och kemiindustrierna. Gillar Friskis för att det finns något för alla! 

Porträttbild Andreas

Anette Wagler, vice ordförande och motionär

Är till vardags VD för en varumärkes- och innovationsbyrå. Gillar Friskis för att det är en fristad för egentid och en plats för gemenskap.

Kajsa Värna, ledamot och ledare för Jympa bas och Familjejympa

Är till vardags chef för Verksamhetsstöd på fackförbundet Vision. Åker gärna till fjälls med familjen året runt. Gillar Friskis för tillgängligheten, glädjen och öppenheten.

Porträttbild Kajsa
Porträttbild Malin

Malin Broman Lindfors, ledamot och ledare för Skivstång och Coreflex

Är till vardags bokslukare, innebandytränare, mamma och justitiesekreterare på Högsta domstolen. Gillar Friskis för att vi tar ställning för att träning ska vara inkluderade, tillåtande och öppen för alla.

Tara Wahab, ledamot, tränare och ledare för Cirkelfys och Plaza

Är till vardags utredare på Folkhälsomyndigheten. Gillar Friskis för det breda träningsutbudet vi erbjuder och att alla är välkomna, vår gemenskap och vårt inkluderande sätt som gör oss unika.

Porträttbild Tara
Porträttbild Håkan

Håkan Andreasson, ledamot och motionär

Är till vardags pensionär med diverse styrelseuppdrag. Gillar Friskis för mångfalden som finns i föreningen. 

Pia Ahlgren, ledamot och motionär

Är till vardags chef för BRM (Business Relationship Management) på IT på Tyréns. Gillar Friskis för att alla är välkomna och kan känna sig hemma, men också för att vårt utbud är så stort och varierat.

Porträttbild Pia
Porträttbild Anette

Anette Sand, ledamot och motionär

Jobbar som VD på fastighetsbolaget Stockholmshem. Gillar Friskis för det breda utbudet och för att det är till för medlemmarna själva.