Andreas Strömberg, ordförande och motionär

Är till vardags head public affairs på IKEM - Innovations- och kemiindustrierna. Gillar Friskis för att det finns något för alla! 

Anette Wagler, vice ordförande och motionär

Är till vardags VD för en varumärkes- och innovationsbyrå. Gillar Friskis för att det är en fristad för egentid och en plats för gemenskap.

Kajsa Värna, ledamot och ledare för Jympa bas och Familjejympa

Är till vardags är chef för Verksamhetsstöd på fackförbundet Vision. Åker gärna till fjälls med familjen året runt. Gillar Friskis för tillgängligheten, glädjen och öppenheten.

Malin Broman Lindfors, ledamot och ledare för Skivstång och Flex

Är till vardags bokslukare, innebandytränare, mamma och justitiesekreterare på Högsta domstolen. Gillar Friskis för att vi tar ställning för att träning ska vara inkluderade, tillåtande och öppen för alla.

Tara Wahab, ledamot, tränare och ledare för Cirkelfys och Plaza

Är till vardags utredare på Folkhälsomyndigheten. Gillar Friskis för det bredda träningen vi erbjuder och att alla är välkomna, vår gemenskap och inkluderande sätt gör oss unika.

Håkan Andreasson, ledamot och motionär

Är till vardags pensionär med diverse styrelseuppdrag. Gillar Friskis för den mångfalden som finns i föreningen. 

Pia Ahlgren, ledamot och motionär

Är till vardags Chef digital utveckling på Svenska Röda Korset. Gillar Friskis för att alla är välkomna och för att vårt utbud är så stort och varierat.

Jens Wikström, ledamot och motionär

Jobbar som chef för Marknad och försäljning på Folksam och har en bakgrund i finans- och fastighetsbranschen. Gillar Friskis för det öppna och tillåtande klimatet där alla kan hitta sin plats!

Anette Sand, ledamot och motionär

Jobbar som VD på fastighetsbolaget Stockholmshem. Gillar Friskis för det breda utbudet och för att det är till för medlemmarna själva.