Andreas Strömberg, ordförande och motionär

Är till vardags Näringspolitisk chef på Svensk Dagligvaruhandel. Gillar Friskis för att det finns något för alla!

Porträttbild Andreas

Anette Wagler, vice ordförande och motionär

Är till vardags VD för en varumärkes- och innovationsbyrå. Gillar Friskis för att det är en fristad för egentid och en plats för gemenskap.

Kajsa Värna, ledamot och ledare för Jympa och Multifys

Är till vardags chef för Verksamhetsstöd vid fackförbundet Vision. Gillar Friskis för glädjen, tillgängligheten och öppenheten. Och för träningsvärken!

Porträttbild Kajsa
Porträttbild Pia

Pia Ahlgren, ledamot och motionär

Är till vardags chef för BRM (Business Relationship Management) på IT på Tyréns. Gillar Friskis för att alla är välkomna och kan känna sig hemma, men också för att vårt utbud är så stort och varierat.

Jens Wikström, ledamot och motionär

Är till vardags Affärschef Sakförsäkring på Folksam och sitter i koncernledningen. Gillar Friskis för det öppna, prestigelösa och tillåtande klimatet. Här finns plats för alla.

Porträttbild Jens
2024 Styrelse Sara

Sara Schönbeck, ledamot och ledare Coreflex

Är till vardags fysioterapeut på Friskispraktiken och specialist på barn och ungdomar. Är också verksamhetschef och delägare på praktiken. För mig är Friskis en fantastisk värderingsburen förening där alla är välkomna och där vi möter människor precis där de befinner sig i livet. Vi vill få så många människor som möjligt i rörelse!

 

Rolf Strandin, ledamot och motionär

Jobbar till vardags inom IT-branschen som chef för ett affärsområde som utvecklar och förvaltar system för medlemsorganisationer. 
Mitt engagemang för Friskis bygger på att jag delar de värderingar som Friskis står för. För mig är träning i alla former förknippat med glädje och jag önskar att så många som möjligt kan ta del av detta i en miljö där alla är välkomna.

Lena Kring, ledamot och motionär

Är pensionär och har ett aktivt liv med barnbarn, träning och jobb som statist. Älskar Friskis för att det verkligen är träning för alla och att det finns en välkomnande attityd som märks på både medlemmar och funktionärer.

Jan-Ivan Smedberg, ledamot och motionär

Är pensionerad klinikchef och specialisttandläkare från Folktandvården Eastmaninstitutet. Gillar Friskis för att alla känner sig välkomna och den höga kvaliteten i allt man gör.