Här kan du träna

  • Spinning
  • Gruppträning
  • Gym

Friskis Kanonhuset

Kanonhuset kommer vara stängt runt 15 maj till 15 augusti 2022 för en rejäl uppfräschning.

Kanonhuset är en anläggning med häftig karaktär där du kan träna i två plan. Det finns två gruppträningshallar - i Pjäshallen, som är störst, går det in 110 motionärer & i den mindre Radarhallen körs framför allt instruktiva pass så som Skivstång, Power hour och Yoga. När hallarna inte är upptagna kan du gärna använda dem för din egen träning. Det finns också en spinlokal med plats för 20 cyklar. Gymmet är i två plan och fullt utrustat med konditionsmaskiner, lyftarpodier med mera. Bastu finns för både herrar och damer.

Barnrum: Det finns ett barnrum med fönster in till Pjäshallen och där kan barn leka själva medan du tränar. Friskis har ingen barnpassning.

Parkering: Friskis har ett trettiotal parkeringsplatser precis i anslutning till anläggningen. Dessa finns framför entrén och du parkerar kostnadsfritt. Utöver Friskis egna platser får vi från 16:00 på vardagar och hela helgerna parkera på vår granne Ekkälleskolans parkering. Gör du det så skriver du upp ditt registreringsnummer på en lista i Friskis reception.

Övrig parkering sker på anvisade platser runt om i området. Precis innan Friskis parkering finns en vändplats. Många av våra besökare parkerar där när vi har som högst tryck på träningen, men det kan medföra parkeringsböter då det inte är parkeringsplatser.

På Kanonhuset kan du träna vissa tider när receptionen inte är bemannad. Läs mer här hur du gör då!

 

Aktuellt

HÄR FINNS VI

Träna på Friskis

HÄR FINNS VI