Träning på alla våra anläggningar ingår!

  • Kanonhuset
  • Tannefors
  • City
  • Harvestad
  • Motala (öppning 9/9)

Välj mellan 40 träningsformer & runt 145 pass i veckan

Jympa, spinning, yoga, gymträning, styrkepass, indoor walking eller löpning. Oavsett om du vill blir starkare, rörligare eller piggare har vi träningen för dig! Glad blir du på köpet.

Gymträning på dina villkor

I våra välutrustade gym hittar du allt från kettlebells och löpband till assault bikes och battle ropes.

Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort. Eller varför inte testa på något av våra tränarledda pass i gymmet? Du hittar våra aktiviteter i schemat.

Provträna hos oss

Vi kan försöka att beskriva känslan. Fast riktigt bra träning måste upplevas! Kom hit och testa. Har du inte varit hos oss tidigare kan du provträna en hel vecka gratis. Provperioden gäller från den dagen du kommer in och tecknar den. I din provträning ingår hela vårt träningsutbud och du kan boka dig på pass i mån av plats.

Läs mer här!

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


Ett kort - fyra anläggningar

Vi har varit verksamma i Linköping sedan 1987 och mycket har hänt sedan dess. Fler och fler har upptäckt hur kul det är att träna på Friskis&Svettis och vi har öppnat fyra anläggningar - Kanonhuset, Tannefors, City och Harvestad. Som medlem får du tillgång till träning på alla fyra!

Kolla in våra anläggningar!