Infomöten

Är du en gnutta nyfiken på vad det innebär att vara funktionär? Du som vill veta mer om att bli ledare eller tränare är varmt välkommen när vi har infomöten. Möten annonseras här på hemsidan när det är dags. 

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningarna.

Din uppgift som värd

Som värd i receptionen är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär, och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Som värd i gymmet jobbar du för en trevlig träningsatmosfär, hjälper till att hålla ordning och visar hur träningsutrustningen funkar. På vissa gruppträningspass finns det också värdar och där skiftar uppgifterna lite beroende på vilken typ av pass det är. Men gemensamt för alla är att du bidrar med en välkomnande attityd.

Intresseanmälan

Om du känner att det här är något för dig så kan du skicka iväg en intresseanmälan här:

Intresseanmälan ledare

Intresseanmälan gymtränare

Intresseanmälan receptionsvärd

Intresseanmälan gymvärd