Varför ska jag gå på Röris Live eller Mini-Röris Live?

Inspirationsdagen är en halvdag och under de 3,5 timmarna är rörelse i fokus – och att ha roligt! Målet är att du ska gå här ifrån och känna dig som en inspiratör! Du ska bli stärkt i verktyget och känna stor tilltro till dig själv att kunna förmedla rörelseglädje till barnen. Inspirationsdagen varvas med teori och praktik kring barns rörelsebehov, utveckling, lek och pedagogik.
Röris

Upplägg och innehåll på inspirationsdagar

Exempel på hur en dag kan se ut:

12.45 Välkommen!
13.00 Start - Presentation av kursledarna
13.20 Föreläsning om barn och rörelse
14.30 Fikapaus
14.45 Praktisk genomgång av Röris eller Mini-Röris.
15.45 Bonuspass/bonusmaterial
16.15 Avslutning –Tips, diskussion och frågestund.
16.30 Slut

Anmäl dig här!

Nästa Röris Live eller Mini-Röris Live hålls torsdagen 15 oktober på F&S Kista. Kosntaden för kursen är 700 kr/person (500 kr för den andra personen om ni är två deltagare eller fler från samma verksamhet).
Du anmäler dig genom att kontakta oss på roris@sthlm.friskissvettis.se. Du kommer då få ett bekräftelsemail med ett formulär att fylla i och skicka tillbaka.

Här kan du skriva ut inbjudan

Gästföreläsare: Susanne Wolmesjö

Vid inspirationstillfället 15 oktober är Susanne Wolmesjö gästföreläsare. Hon är filosofie magister i pedagogik och undervisar på Bosöns Idrottsfolkhögskola om bland annat barn och ungdomars utveckling och hälsaLäs mer om Susanne här

Redan rörelseinspiratör?

Om du redan är du rörelseinspiratör och aktivt kör Röris och inte kan delta den 15 oktober kan vi ordna uppdateringar i det praktiska när nya Rörisprogram kommer. Har du frågor kontakta oss på roris@sthlm.friskissvettis.se

På F&S Riks webbsida kan du köpa nya Röris eller Miniröris.