Tillbakablick och tydliga visioner 

Även F&S Stockholms årsmöte 2018 på F&S City gick i firandets tecken och ramades in med härlig nostalgi i en utställning från Friskispressen och tipspromenad med Friskis-tema. Vid årsmötet valdes Andreas Strömberg till ny ordförande för Friskis&Svettis Stockholm efter Susanne Jidesten. Visionen var tydlig från start, Friskis&Svettis ska vara den självklara platsen för människor som vill röra på sig.

– Samtidigt som F&S Stockholm måste klara av att möta både motionärers och omvärldens krav på modern träning är det viktigt att föreningen värnar och utvecklar den ideella grundtanken, sa Andreas Strömberg då. 

4800 tårtbitar - kalas över hela stan

Årsmötet var också startskottet för 40-årsturnén som gjorde stopp på alla F&S Stockholms anläggningar under våren och hösten. Den 11 maj 2018 ställde vi till med stort tårtkalas. Inte mindre än 4800 tårtbitar serverades under dagen, från Kista till Orminge.

Inget firande utan medlemsfest!

Under året har alla våra anläggningar bjudit in medlemmarna till 40-årsfester med allt från DJ i gymmet, tävlingar, föreläsningar och massor av träning förstås!

Hela Stockholm bjöds in att fira i Rålis 

Parkträningspremiären i Rålambshovsparken bjöd på ett riktigt maratonpass med ett 40-tal ledare och låtar från hela Friskishistorien.

Jubileumscykel med trampcykelrabatt

I 40 år har Friskis&Svettis fått svenska folket att röra på sig med en väldigt enkel idé. Vi tror på lustfylld och lättillgänglig träning. Lagom till Friskis 40-årsfirande lanserade vi en knallröd jubileumscykel. Som en liten blinkning till statens elcykelpremie sålde vi den med tramprabatt, för att få så många stockholmare som möjligt i rörelse.

Spela video