Hitta din träningslust hos oss

F&S Sveavägen är en trivsam anläggning med träning för alla åldrar och nivåer. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningssalarna och spinninghallen finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Sveavägen

 

Provträna 7 dagar gratis!

Nu kan du provträna 7 dagar gratis på F&S Sveavägen. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem under 2019, en gång per person, fram till 30 november. Välkommen in på våra bemannade öppettider, så fixar vi ett provträningskort till dig.

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka. Vi erbjuder också inspirationspass i gymmet som leds av en tränare.

Tränare på plats i veckan

Babygym och öppen hall familj

Måndag-fredag kl 13-15 kan du ta med ditt barn in i gymmet. Är hallarna lediga är även de öppna för träning. Av säkerhetsskäl behöver du ta med bilbarnstol eller babysitter som bebisen kan sitta i. Barnvagnar kan ställas i receptionen. Välkommen!

På gång på F&S Sveavägen

Kom och träna i vårt nya gym!

Nu har gymmet renoverats klart och fått nytt golv, omgjord Plaza-yta och nya maskiner och fria vikter.
Välkommen in!

För dig som vill ha hjälp eller inspiration finns tillgängliga tränare på plats, kolla aktuella tider i schemat.

Aktuellt

Enskild dusch 

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på vår toalett inne i gymmet. Den har även extra utrymme för de som behöver det. I omklädningsrummen finns det möjlighet att duscha bakom duschdraperi.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Anläggningschef

Tina Arenbalk

Här finns vi

Här finns vi