Hitta din träningslust hos oss

F&S Sundbyberg är en ljus, luftig träningsanläggning i Chokladfabrikens häftiga lokaler. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier, cardiohörna, ytor för funktionell träning - och inte minst en stor bouldervägg. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I de två gruppträningshallarna och spinninghallen med toppmoderna wattcyklar, finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i gruppträningshallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning (gäller ej spinninghallen). Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Sundbyberg

Provträna 7 dagar gratis!

Nu kan du provträna 7 dagar gratis på F&S Sundbyberg. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem under 2019, en gång per person, fram till 31 oktober. Välkommen in på våra bemannade öppettider, så fixar vi ett provträningskort till dig. 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Personlig tränare: Linn

Vår PT Linn Bylin kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

Träna med hela familjen

Ta med din bebis in i gymmet, kör pass tillsammans, lek i öppen hall eller häng och kläng i utegymmet.

Läs mer om barn på anläggningen

Aktuellt på F&S Sundbyberg

Välkommen på tonårsvecka!

Under höstlovet, 28 okt-3 nov, kan du som är 13-19 år träna en vecka gratis på F&S Sundbyberg. Kom och träna i gymmet, klättra eller gå på gruppträningspass. Under veckan har vi dessutom extra mycket aktiviteter för dig som är tonåring.

Allt det här händer under veckan

Aktuellt

Enskild dusch 

På anläggningen finns omklädningsrum med dusch och fin bastu. Ta med eget hänglås. Här finns också möjlighet att duscha och byta om enskilt.

Tillgänglighet

Hög tillgänglighet till gym och nedre hallen. Endast trappa upp till övre hallen. Rullstolsanpassad toalett finns.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Malin Alfthan

Här finns vi