Barnpassning för barn 2-8 år

Barnpassningen är pausad på samtliga anläggningar på grund av coronaviruset och eftersom många av våra barnvärdar är över 70 år. Håll utkik här för information om när vi drar igång igen. 

I vanliga fall erbjuder vi barnpassning lördag 10.15-13.15 och söndag 13.00-16.00. Lämna ditt barn till våra duktiga barnvärdar och njut av en timmes egentid på ett pass eller i vårt fina gym. Servicen ingår i ditt träningskort. Har du inget träningkort är priset 20 kr/gång.

 

Babygym

Du som är föräldraledig kan ta med dig ditt barn till gymmet vissa tider i veckan. Babygym innebär att du kan ta med dig din bebis in i gymmet och träna, på tider då det är lite lugnare i gymmet. Av säkerhetsskäl sitter barnet i en barnstol, vagninsats eller babysitter, så att hen inte kan ta sig någonstans på egen hand. Du ansvarar för din och barnets säkerhet. Välkommen att träna med ditt barn!

Tider
Måndag-fredag, kl 10-11.30 och 13-15. 


Barnvagn och barnrum
På grund av coronasituationen är receptionen för tillfället bemannad från kl 10 måndag-fredag och det är från den tiden som det går att komma in med barnvagn. Även barnrummet öppnar kl 10.

Gaming-rum

Låt barnen leka, hoppa och snurra i vårt gaming-rum medan du tränar. Här kan barnen vara själva men alltid under förälderns ansvar (max åtta personer i rummet samtidigt). Testa vår iWall med roliga och utmanande träningsspel. Utmana dig själv eller kompisen i allt från yoga till kluriga banor där du blir en del av spelet. Garanterad rörelseglädje!

Tider: 

Gamingrummet har öppet under samma tider som receptionen på anläggningen.