Hitta din träningslust hos oss

F&S Hagastan är en luftig träningsanläggning i två plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I gruppträninghallen, spinninghallen och cirkelgymmet finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S HagastanVåra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Personliga tränare: Helena och Victor

Våra PT:s  Helena Hugosson och Victor Forsberg kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

Barnpassning och träning med bebis

Njut av egentid! På F&S Hagastan har vi under vissa tider barnpassning för barn mellan 2 mån-2 år eller möjlighet för dig att ta med din bebis in i hallen. Har du större barn kan de följa med på våra barntillåtna pass. 

Jultider: Vår barnpassning har stängt under vecka 52 och vecka 1. Välkommen tillbaka i januari!

Ta med ungarna

På gång på F&S Hagastan

Är du vår nya barnvärd?

Vi på F&S Hagastan söker nya barnvärdar för barn i åldrarna 2-24 månader på måndagar, tisdagar och torsdagar kl. 10-13. Låter det spännande? Ansök via vår intresseanmälan.

Har du fler frågor om roller får du gärna kontakta Tova Torsfeldt på tova.torsfeldt@sthlm.friskissvettis.se. Du kan även läsa mer om att engagera sig i Friskis här.

Lyftarklubben Hagastan

Välkommen till Lyftarklubben på F&S Hagastan. Här byter vi tekniktips med varandra och tränar tillsammans! Fokus på passen varvas mellan ryck, stöt, knäböj, marklyft och bänkpress. Kika i bokningen för att se vilket av dessa det är respektive vecka. Plats: Podiet, F&S Hagastan Tid: Torsdagar 12.00-12.55, dropin.

Tillsammans lyfter vi mer, välkommen!

Aktuellt

Enskild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på två av våra toaletter. I anslutning till de finns skåp att låsa in dina tillhörigheter i. De har även extra utrymme för de av oss som behöver det.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Hyr konferenslokal

På F&S Hagastan har vi en konferenslokal för upp till 40 personer som går att hyra. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i huset?

Ta med ditt team till oss och kombinera arbetsmötet med träning. Vi har en modern konferenslokal för 40 personer och hjälper gärna till att ordna frukost eller lunch.

Vi kan även erbjuda provträning för hela företaget. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Tove Gordon

Här finns vi

Här finns vi