Hitta din träningslust hos oss

F&S Hagastan är en luftig träningsanläggning i två plan. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I gruppträninghallen, spinninghallen och cirkelgymmet finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallarna och de inte är uthyrda får du gärna använda dem för din egen träning. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Hagastan

Provträna 7 dagar gratis!

Nu kan du provträna 7 dagar gratis på F&S Hagastan. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem under 2019, en gång per person, fram till 30 november. Välkommen in på våra bemannade öppettider, så fixar vi ett provträningskort till dig. 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Personlig tränare: Helena Hugosson

Vår PT Helena Hugosson kan hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att trimma golfformen, klara Vasaloppet eller börja träna.

Läs mer och boka PT

Barnpassning och träning med bebis

Njut av egentid! På F&S Hagastan har vi under vissa tider barnpassning för barn mellan 2 mån-2 år eller möjlighet för dig att ta med din bebis in i hallen. Har du större barn kan de följa med på våra barntillåtna pass. 

Ta med ungarna

På gång på F&S Hagastan

Är du vår nya barnvärd?

Vi på F&S Hagastan söker barnvärdar för barn i åldrarna 2-24 månader på tisdagar kl. 10.45-13.15 och torsdagar kl. 09.45-12.15 och 10.45-13.15. Låter det spännande? Ansök via vår intresseanmälan.

Har du fler frågor om rollen får du gärna kontakta oss på hagastan@sthlm.friskissvettis.se. Du kan även läsa mer om att engagera sig i Friskis här.

 

Aktuellt

Enskild dusch

Det finns möjlighet att byta om och duscha enskilt på två av våra toaletter. I anslutning till de finns skåp att låsa in dina tillhörigheter i. De har även extra utrymme för de av oss som behöver det.

Tillgänglighet

Anläggning på två plan, tillgång till hiss finns. Två rullstolsanpassade toaletter.

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Hyr konferenslokal

På F&S Hagastan har vi en konferenslokal för upp till 40 personer som går att hyra. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i huset?

Ta med ditt team till oss och kombinera arbetsmötet med träning. Vi har en modern konferenslokal för 40 personer och hjälper gärna till att ordna frukost eller lunch.

Vi kan även erbjuda provträning för hela företaget. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Hilda Linde

Här finns vi

Här finns vi