Om uppdraget 

Som plusmedlem har du ansvar för att tre timmar per vecka hjälpa till med att hålla ordning och snyggt i Friskis&Svettis Uppsalas lokaler. Det kan vara att till exempel fylla på med rengöringsmedel, torka maskiner och tömma sopor. Ibland kan det även vara att stå vid entrén, hjälpa receptionister och funktionärer, och informera om våra regler.

Plusmedlem Friskis&Svettis Uppsala

När?

De tider vi behöver mest hjälp är när vi har många besökare på våra anläggningar. Normalt är det vardagar 16–20 och helger 15–18. Men även andra tider kan komma i fråga. Vi behöver hjälp på alla våra anläggningar. 

Du ska kunna hjälpa till minst 3 timmar i veckan.

Vem är du? 

Vi tror att du är social, tycker det är roligt att prata med människor och gillar att hålla koll. Du gillar Friskisrörelsen, vill att våra regler efterlevs och se till att rutinerna fungerar.

Som tack för hjälpen får du fri träning 

Som plusmedlem får du ett gratis träningskort och fri tillgång till hela vårt träningsutbud. Detta gäller månadsvis så länge uppdraget utförs, det vill säga 12 timmar per månad.

Att vara plusmedlem är ett ideellt arbete. Du blir rik på gemenskap, inspiration, erfarenhet och får en rolig och utvecklande fritid. Och massor av rörelseglädje!

Intresserad? 

Då ska du kontakta Helena Hovstadius, så får du veta mer.