Varför har vi gjort gymmet större?

Ett utökat gym på Fyrishov har länge varit ett önskemål från många av våra medlemmar. Gymmet har upplevts för trångt och väntetiderna vid träningsmaskinerna för långa. Detta bekräftades tydligt i vår senaste medlemsundersökning som vi genomförde i höstas. 

Om vi ser till besöksstatistiken är det en fjärdedel av medlemmarna som går på gruppträning och tre fjärdedelar på gymmet. Intresset för gymträning i föreningen ökar konstant och detta vill vi ta hänsyn till..

Friskis&Svettis Fyrishov jympahall

Gruppträningen på Fyrishov blir kvar

Gruppträningspassen är ett signum för Friskis som både ger en härlig mix av människor och mycket rörelseglädje. Dessa har vi kvar – även på Fyrishov. Men på nya sätt! 

På Fyrishov erbjuder vi nu pass i mindre grupper, där motionären blir mer sedd, får mer guidning av ledaren och där gruppkänslan stärks ännu mer.

Jympa, Dans, Step och Yoga, som behöver andra förutsättningar lokalmässigt, har flyttat över till andra anläggningar. Dessa har ersatts med andra pass, så totalt sett är antalet gruppträningspass inte färre än tidigare på Fyrishov.

Stort varierat träningsutbud 

Som medlem i Friskis&Svettis Uppsala har du tillgång till alla våra fem lokaler. Vi hoppas att vårt stora varierade träningsutbud ger möjlighet till att hitta nya roliga sätt att träna på, nya sätt att uppleva rörelseglädje!

Friskis&Svettis Ultuna skivstång

Träning i mindre grupp!

De pass som kommer att finnas kvar på Fyrishov är till exempel Cardio mix, Cirkelfys, Coreflex, Familjeplaza, Multifys, Pass i gymmet, Power hour, Seniorklubben och Skivstång.

Seniorklubben

Alla med träningskort hos oss är välkomna att träna med Seniorklubben! Här får du riktig träning, men aktiviteterna är mjuka, snälla och enkla att anpassa efter din förmåga. Efter passen kan du stanna kvar, ta en kopp kaffe och umgås en stund om du har lust. Att mötas är lika viktigt som att träna! Seniorklubben kommer att finnas kvar på Fyrishov.

 

Friskis&Svettis Fyrishov Seniorklubben