Friskis Trelleborg

Friskis o Svettis Trelleborg är en förening som funnits i Trelleborg i över 30 år. Inledningsvis hade vi mest Jympa och var inhyrda i gymnastiksalar runt om i staden. Sedan 2008 har vi varit inhyrda i gamla fönsterfabriken, numera Föreningarnas hus, tillsammans med andra föreningar där vi har tre stora salar till vårt förfogande. Från och med hösten 2020 har vi också gym. Lokalerna har en hög tillgänglighet både i sin utformning och med sitt läge nära t.ex. kollektiva transportmedel, Söderslättshallen, Vångavallen och Östervångsparken.

I Trelleborg är vi idag strax över 1000 medlemmar och genomför nästan 2000 pass om året. Vi erbjuder runt 40 träningspass i veckan.

Vi är en ideel förening med en idé som fått stor genomslagskraft och vår verksamhet kan, ur ett hälsoperspektiv för Sveriges befolkning, inte överskattas. Allt vår arbete handlar om att få fler människor i rörelse. Så vår utgångspunkt är inte att konkurrera utan snarare att samarbeta med andra föreningar och även med privata företag inom idrott och hälsa samt kommunen. Den senaste tiden har vi i Trelleborg t.ex. haft samarbete med IFK, FCT och Konståkningsklubben. 

 

Vår verksamhetsidé är: 

Friskis&svettis erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla.

 

Vårt ändamål är:

Att få så många människor som möjligt i rörelse.

 

Vår vision:

Människor ler när de tänker på träning.

 

Välkommen till Friskis i Trelleborg. Föreningens mål är att få så många som möjligt i rörelse och genom att träna hos oss har du valt en positiv livsstil. Hos oss får du en provvecka gratis där du har möjlighet att testa vårt utbud och olika träningsformer. 

Vårt mål är att du lämnar oss med ett leende