Caroline Å

Jag tränar på Friskis&Svettis för att det ger mig så mycket energi.
Oavsett hur jag mår när jag kommer till träningen så känns det alltid så bra efteråt.

Det finns en härlig gemenskap här, oavsett gruppträning eller träning i gymmet.

Med friskis håller jag både kropp och knopp på gott humör. 

Testa du med!

Walter R

Jag tränar på Friskis när det är ”off season” i min hockey. Då är det fokus på egen träning och för mig blir det gymmet.
Det har blivit Friskis för att jag bor nära. Det är bra med närheten, men jag gjorde också lite ”research” och jämförde gymmens priser i Täby. Friskis har bästa priset.
Det funkar bra här. Jag är nöjd.

Janne V

Jag tar mig till Friskis runt 4 ggr/vecka. Det blir både för att träna själv, men även för att i min roll som ledare träna och inspirera andra. 

Jag tror att många med mig uppskattar Friskis omfattande träningsutbud och den otvungna stämningen. Här finns möjlighet att träna allt från svettiga gruppass till tung styrketräning oavsett ålder, Det jag vill se mer av 50+are och framför allt pensionärerna vågar sig på lite tyngre vikter i gymmet. De flesta kan lyfta mer än de tror. De har bara inte vågat prova. Är du orolig för att göra fel är det bara att boka en gyminstruktion så att tekniken kommer på plats innan du sätter igång.  

 

Esther W

Jag tycker om att träna och röra på mig rent generellt. Här på Friskis är gymmet för alla – inte bara de som lyfter tungt.
Det ger en tillåtande atmosfär där jag känner mig hemma.
Maskinerna är bra, men jag tränar mest med fria vikter.
Jag har tränat här lite över ett år nu och jag vill aldrig byta gym.

Roland N

Jag kör gym två gånger i veckan och utöver det spinning. Det är bra träningskombination. I höst ska jag försöka utöka träningen och våga ta in någon mer träningsform. Det finns mycket att välja på, men jag ska nog hitta någon mer favorit.
Lokalerna är bra och i Bergtorp får jag en luftig känsla eftersom det är så högt till tak. Det är en skön, avkopplande atmosfär här och jag tillåts vara i min egna bubbla.
Jag trivs och får intrycket av att alla jag känner som tränar här känner samma. .

Berit L

Jag har alltid tränat och alltid tyckt att Friskis möter alla efter individens förmåga. Efter en hjärtoperation hittade jag till Jympa soft stol. Den påminde mycket om min rehab. Träningen där två gånger i veckan har stärkt mig enormt mycket och nu tränar jag mer än någonsin. Min hjärtläkare är imponerad. Friskis gör gott i själen!

Bo W

Det är både roligt och nyttigt att träna. Här är det en så härlig gemenskap. Jag bidrar också som funktionär vilket förhöjer gemenskapen
Det är en av grundteserna för Friskis. Att ge och få.
Oavsett ålder eller var du är i livet, så är det alltid nyttigt att träna.


Ingrid Ö

Det är en jättetrevlig stämning i anläggningarna och jag tycker det är många bra gruppträningspass. Spinning är en favorit för konditionen. Jag gillar tuffa pass där jag kan ta ut mig rejält.
På fredagarna står jag i receptionen som funktionär. Det är något speciellt med fredagar. Alla önskar varandra trevlig helg och humöret är på topp.


Leif G

Jag är en trogen medlem i F&S sedan 1992 då en arbetskamrat tog med mig på ett jympapass. Jag gillar skarpt den otvungna kulturen den stora variationen av olika träningsformer.


Roy A

Från dag 1 då jag ”släpades” med på ett jympapass i Gribbygårdsskolan, blev jag fast – älskade musiken och ledarnas energi/rörelseglädje.

Rätt som det var blev jag värd innan jag vågade ta steget och själv bli jympaledare.
Att få utvecklas och ingå i ett härligt gäng, vad kan vara bättre?!

Det är verkligen en fantastisk känsla att få leda ett gäng positiva människor – det är en fråga om att både ge och få energi och så har det fortsatt, fast numera med spinning som också är en härlig och skonsam form av konditions- och uthållighetsträning med musiken i centrum.

Tamas G

Efter ett träningspass, nästan alltid gruppträning, brukar jag tänka på hur härligt livet är. Endorfinerna blommar ut. Jag äter, sover bättre och är ännu mer glad och positiv.
När jag sätter in denna upplevelse i de tider vi lever i nu med höga räntor, osäker bostadsmarknad och börs, brukar jag dra slutsatsen att den bästa investeringen för mig själv är träning. Välmåendet efter ett pass vida överstiger det jag känner i jämförelse mot svåra ekonomiska situationer som många befinner sig i.
Min slutsats är att den bästa investeringen är ett träningskort (på Friskis förstås) som ger den fantastiska avkastning som både kropp och själ behöver. Finns det en bättre investering ??
Tror inte det. Min bästa rekommendation är att börja träna eller fortsätt att träna! Det vinner du på.

Tamas Gerendas (en friskis aktivist i 14år)