Boka pass snabbt och enkelt i vår app

Enklaste sättet att boka pass och hålla koll på vad som händer i föreningen är i vår nya app. Den heter Friskis&Svettis Riks (Susanne Jidesten) och hittas i App Store eller på Google Play. 

Du kan boka pass sju dagar framåt. På så sätt får du enkelt koll på din träning den kommande veckan. Alla pass på schemat går att boka, förutsatt att du har ett träningskort med rätt behörighet. Passen på dag sju blir bokningsbara kl 07.00 på morgonen.

Bokningsreglerna ändrades 4 november 2019.

Ändringar i korthet:

  • Avbokning 2 timmar i stället för 1 timme.
  • Möjlighet att boka fram till 30 min innan passet börjar.
  • Möjlighet att boka 7 pass/vecka istället för 10.

OBS! Reservlistan fryses och blir ogiltig när det är två timmar kvar tills ett pass börjar. Om du då avbokar din reservplats ser du om det finns lediga platser kvar på ordinarie lista. Då är det bara att boka in sig igen.  

 

Inloggning vid bokning av pass

Ditt användarnamn är din e-post adress som du registrerat hos oss. 

Ditt lösenord är dina 6 första siffror i ditt personnummer.

 

Bokning av pass

Passen öppnas för bokning 7 dygn innan passet går av stapeln och hålls öppet på Internet för bokning fram till 30 minuter innan passet börjar.

Har du inte ett giltigt träningskort, kan du boka en Drop-in plats i receptionen. Dock ej på reservlista. Du kan boka max 7 pass/sjudagarsperiod.

Avbokning

Du avbokar senast 2 timmar innan passet börjar. Då stänger möjligheten att avboka via Internet. Var en schysst ”bokningskompis” och boka av så tidigt som möjligt om du vet att du inte ska träna. Då får de som står på reservlistan en chans att komma med. OBS! ingen bokning eller avbokning går att göra via mail. Det går heller inte att svara på det sms du får när du kommer med som ordinarie från reservlistan.

Reservlista

Är passet fullt kan du ställa dig på en reservlista. Du flyttas automatiskt över om det blir avbokningar fram till två timmar innan passet börjar. Därefter blir reservlistan ogiltig. Din bokade reservplats blockerar insikt i hur det ser ut på ordinarie lista varför vi vill uppmuntra dig att avboka din reservplats när det är mindre än två timmar kvar till passet ska börja. När du avbokat din reservplats är det inte omöjligt att det finns platser kvar på ordinarie lista. Då är det bara att boka plats på den. Det blir som en andra chans att komma med.

Har du kommit med på ordinarie lista får du ett sms och ett mail om att du fått en ordinarie plats. Kontrollera under dina sidor att vi har dina rätta uppgifter i systemet.

Det går inte att boka reservplats utan giltigt träningskort.

Vid säsongstart är det många som är träningssugna och passen ser vanligtvis fullbokade ut. Det är dock vanligt att en bokningslista nästan helt omsätts helt under en vecka, vilket innebär att reserver ofta kommer med. Vet du med dig att du inte skall träna är det därför viktigt att du även avbokar en reservplats.

Reservlistan försvinner 2 timmar innan passet börjar

Reservlistan stänger och försvinner 2 timmar innan passet börjar. För dig som ändå vill komma med på passet - kom ner till anläggningen och chansa! När platsgarantin för bokad plats släppts (10 minuter innan passet börjar) gäller först till kvarn

Det går inte att boka två pass som startar samma klockslag. Det blir krock i systemet.

Incheckning

Du har en garanterad plats på bokat pass fram till 10 minuter innan passet börjar. Om du inte checkat in släpps din plats till eventuellt väntande motionärer. Bokade platser som ej hämtats ut hamnar i en ”no show” lista och ett mail med markering för ej uthämtad biljett skickas automatiskt ut kl.24.00.

Kommer du sent till passet, behöver du dra ditt kort och boka om passet genom att trycka på BOKA-knappen.

Varning/Spärr

Om du inte avbokar din plats eller hämtar ut din biljett på rätt sätt, noteras detta som ett missat pass. Du får då ett e-mail med markering om att du missat ditt bokade pass. Varje enskild varning försvinner av sig själv efter 6 månader. Efter tre missade pass spärras du från Internetbokning. Att lösa en spärr debiteras med 100 kronor.

Bokning av Individuell tränare (IT)

Bokning av IT gör du på samma sätt som ett gruppträningspass.  Det är samma bokningsregler som gäller, avbokning och reservlista, se ovan. Tider med våra individuella tränare är mycket eftersökta och det är viktigt att du bokar av din tid med tränaren i god tid, så att den som eventuellt står på väntelista har en chans att hinna med. Vill du boka en tid längre fram än 7 dygn för en IT kan du göra det i receptionen.

Individuella träningsråd syns som ett pass i våra inpasseringsskärmar. Välkommen att boka in dig på ett pass om du kommer för att träna och du ser att det finns en tränare på plats.

Bokning av Personlig Tränare (PT)

Bokas direkt med våra personliga tränare.