Friskis Östersund

Varmt välkommen till Östersunds och Jämtland-Härjedalens största idrottsförening. Friskis Östersund har nära 40 års erfarenhet av träning. Av rolig träning som ger rörelseglädje och träningslust. Detta kryddar vi sen med kvalitet, lättillgänglighet, både spets och bredd för elittränad och nybörjare och massor av härlig musik. Friskis&Svettis Östersund startades av Yrsa Wikström 1982.

Sammanlagt har hela Friskis&Svettis över en halv miljon medlemmar. Nära 6700 av dem finns hos oss i Östersund. Vi har runt 250 ideellt engagerade funktionärer - ledare, värdar och tränare - som engagerar sig på sin fritid i Friskis bara för att det är så himla kul. Det märks.

Vi är också mycket glada att kunna erbjuda träning av högsta kvalitet i finfina lokaler. 1999 flyttade vi vår verksamhet till Arnljothallen på Frösö Strand och 2018 öppnade vi ytterligare en lokal på Stadsdel Norr. Två härliga mötesplatser där vi välkomnar till träning som är lättillgänglig för alla. Ett träningskort på Friskis Östersund gäller på båda anläggningarna.