Tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass utifrån F&S givna ramar.

Här kan du läsa mer om hur Friskis utbildningar funkar >>

Här kan du läsa mer om hur det går till när vi rekryterar ledare/tränare >>

Receptionsvärd

Som receptionsvärd är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på träningsstället. Du sköter allt från försäljning av träningskort och bananer till passbokning och bokning av tränare. Du vägleder nya och rutinerade medlemmar i vårt utbud och svarar på frågor.  

Andra värduppdrag

Vi har också passvärdar och städvärdar. Är du nyfiken på något av dessa uppdrag är du välkommen att höra av dig till oss på info@ostersund.friskissvettis.se så berättar vi mer. 

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.

Ansökning och uttagningar

F&S Östersund rekryterar nya funktionärer en gång på våren och en gång på hösten. Håll koll på hemsidan för information om när nästa tillfälle blir.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som ledare/tränare eller värd? Ställ dina frågor till oss!

Ledare/tränare: frida@ostersund.friskissvettis.se

Receptionsvärd: annette@ostersund.friskissvettis.se

Spela video