Första träningstillfället

För att kunna checka in och ta dig in genom ytterdörren vid obemannat behöver du ladda ner appen Mitt Friskis Vid ytterdörren i vår entré och inne i våra lokaler finns information om hur du går tillväga för att checka in och ta dig in genom ytterdörren vid obemannat. Du behöver vara på plats för att mobil och läsare ska kunna känna av varandra och connecta.

Välj mellan 15 träningsformer/80 pass i veckan

Hos oss kan du välja mellan ca 80 gruppträningspass varje vecka spritt över 15 olika träningsformer. Allt från Yoga energy till Power hour. Till schema- och bokasidan

Gymträning på dina villkor

I våra välutrustade gym hittar du allt från klassiska gymredskap till det mesta du kan önska inom gymträning. Vill du ha hjälp på vägen har du möjlighet att boka en tränare för guidning och pepp.

Friskis Go

För dig som har autogiro eller årskort ingår även massor av digitala pass, gymprogram och -övningar samt utmaningar i träningsappen Friskis Go 

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.