Ideell idrottsförening

Vi är en idrottsförening som vilar på ideella krafter och vår verksamhet finansieras av medlems- och träningsavgifter. Det innebär att eventuellt överskott går tillbaka till verksamheten eftersom det inte finns några vinstsyften. Det innebär också att du som medlem har rätt att delta och göra din röst hörd på föreningens årsmöte.

Här kan du läsa om våra medlemsvillkor

Tillgång till båda våra lokaler

Ditt träningskort gäller all träning på båda våra lokaler; Frösö Strand och Stadsdel Norr. Två härliga mötesplatser där vi välkomnar till träning som är lättillgänglig och för alla.

Flexibla öppettider

Som medlem och med aktivt träningskort kan du träna i våra gym mellan kl 05-23 varje dag året runt. Här hittar du våra bemannade öppettider. Endast medlem med giltigt träningskort får vistas i lokalen under obemannade öppettider. Du som nyttjar våra obemannade gym är ansvarig för att hålla dig uppdaterad kring de regler som gäller. Om det mot förmodan uppdagas att du inte följer dem blir ditt träningskort spärrat. Spärren upphävs i receptionen mot en kostnad på 1000 kr.

Parkeringar

Som Friskismedlem har du möjlighet att stå gratis 2 tim på alla betalplatser på både Frösö Strand och Stadsdel Norr (motorvärmare ingår ej). Du skriver in registreringsnumret på Ipaden som finns i våra entrér. Registrering behöver göras vid varje parkeringstillfälle.

 

Incheckning samt inpassering på obemannat

Du checkar in och tar dig in på obemannade öppettider med din mobil. Ladda ner appen Mitt Friskis (inlogg e-postadress och ÅÅMMDD i personnummer om du inte valt ett eget lösen). Vid ytterdörren i vår entré och inne i våra lokaler finns information om hur du sen går tillväga. Du behöver vara på plats för att mobil och läsare ska kunna känna av varandra och connecta.

Foto

Vi önskar ta ett foto på dig till vårt medlemsregister vid första träningstillfället så vänd dig till receptionsvärden så fixar hen det.

Boka plats på pass

Vi har platsbokning på alla våra gruppträningspass. Här får du superkoll på bokningsreglerna

Mitt Friskis

Mitt Friskis är Friskis&Svettis app för bland annat incheckning/inpassering, bokning av pass samt köp av träningskort. Du hittar också information om alla våra pass i Mitt Friskis och du kan få notiser med uppdateringar om dina bokningar. Logga in med e-post och ÅÅMMDD i ditt personnummer. Här kan du läsa mer om Mitt Friskis

Friskis Go

Som medlem med aktivt årskort eller autogiro har du tillgång till vår träningsapp Friskis Go. Massor av träning och inspiration direkt i mobilen oavsett om du är hemma, på resande fot eller rent av på gymmet. Förutom gruppträningspass hittar du bland annat pass och programupplägg för gymmet samt peppande utmaningar.  Välj förening och logga in med e-post och ÅÅMMDD i ditt personnummer. Här kan du läsa mer om Friskis Go

Fotografering

Friskis värnar om alla medlemmars integritet. Du som medlem får gärna fotografera/filma dig själv när du tränar. Däremot är det inte tillåtet att fota/filma andra medlemmar utan deras tillåtelse. Det finns många anledningar till att personer inte vill synas på bild och det är viktigt att alla känner sig bekväma med att träna på Friskis&Svettis. I omklädningsrummen råder totalt fotoförbud.

Friskis&Svettis syn på doping

Riskerna med doping är stora, priset högt och konsekvenserna allvarliga. Vi följer Riksidrottsförbundets bestämmelser som gäller för alla idrottsföreningar. Det innebär bland annat att oanmälda tester genomförs hos oss. Ser eller hör du något som liknar användning eller distribution av dopingpreparat i våra lokaler, vänligen ta kontakt med vår verksamhetsledare Christina RavaldLäs mer

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ringa 063-10 87 70 eller maila till info@ostersund.friskissvettis.se