Friskis Play

Från och med 1 februari förändrar vi vår online-träning! Ett urval öppna digitala pass och inspiration kommer fortsatt att finnas på hemsidan - men det stora online-utbudet blir exklusivt för medlemmar med aktivt medlemskap och ett aktivt träningskort som gäller minst en månad (alltså alla våra periodkort, men inte klippkort).
Om du inte redan fått inloggningsuppgifter och köper ditt medlemskap för 2021 och/eller köper träningskort i Medlemsservice ordnar vi inloggningsuppgifter till "Play för medlemmar" på plats när du handlar. 
Köper du medlemskap för 2021 och/eller träningskort i webshopen behöver du även maila info@fskba.se och ange kortnummer eller födelseår så skickar vi ett inloggningsmail till dig.
Mer information hittar du här!

Välj mellan 50 träningsformer 

Hos oss kan du välja mellan ca 110 olika gruppträningspass varje vecka spritt över 50 olika träningsformer. Allt från yoga till gym.

Hitta din träning

Gymträning på dina villkor

I våra två välutrustade gym hittar du allt du kan önska inom modern gymträning. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

Testa oss!

Vi kan försöka att beskriva känslan - men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa oss en hel vecka alldeles gratis! Väljer du sedan att fortsätta fyller du bara på ditt kort med medlemskap och träningskort. Gäller en gång per person och kalenderår.

Träna nästan när som helst

Träna när det passar dig! Citygymmet har öppet 4.30-23.30 alla dagar i veckan, året runt. På Kabelgatan har vi "bara" öppet 102 timmar i veckan, men där är det å andra sidan alltid bemannat. Välj vad som passar dig bäst!