Friskis Play

I början av 2021 förändrade vi vår online-träning. Ett urval öppna digitala pass och inspiration finns fortsatt på hemsidan - men det stora online-utbudet blir exklusivt för medlemmar med aktivt medlemskap och ett aktivt träningskort som gäller minst en månad (alltså alla våra periodkort, men inte klippkort).

För att komma åt hela Friskis Play-utbudet loggar du in med samma inloggningsuppgifter som till appen och bokningen på hemsidan. 

Användarnamn: den e-postadress som finns registrerad i vårt system
Lösenord: de sex första siffrorna i ditt personnummer (ÅÅMMDD) 

Välj mellan 50 träningsformer 

Hos oss kan du välja mellan ca 120 olika gruppträningspass varje vecka spritt över 50 olika träningsformer. Allt från yoga till gym.

Hitta din träning

Gymträning på dina villkor

I våra två välutrustade gym hittar du allt du kan önska inom modern gymträning. Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

Testa oss!

Vi kan försöka att beskriva känslan - men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa oss en hel vecka alldeles gratis! Väljer du sedan att fortsätta fyller du bara på ditt kort med medlemskap och träningskort. Gäller en gång per person och kalenderår.

Träna nästan när som helst

Träna när det passar dig! Citygymmet har öppet 4.30-23.30 alla dagar i veckan, året runt. På Kabelgatan har vi "bara" öppet 103 timmar i veckan, men där är det å andra sidan alltid bemannat. Välj vad som passar dig bäst!