Som funktionär i Friskis Kungsbacka är du en del av någonting stort. Vare sig du välkomnar, leder pass eller inspirerar i gymmet bidrar du med ditt engagemang för att skapa lustfylld träning för våra medlemmar och är med och förverkligar Friskis idé om allas rätt till rörelse. I gengäld får du gemenskap, fri träning, kontinuerlig inspiration och utbildning, stort kontaktnät och mycket mer.

  

Din uppgift 

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen

Din uppgift som värd

Som värd, på pass eller i Medlemsservice, är du en viktig del av den välkomnande Friskisatmosfären på anläggningen. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, hjälper till vid inpassering, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. 

Som värd i Staff-gruppen har du tydligare praktiskt fokus, alltifrån att serva cyklar till att ordna med musikanläggning och podium vid Utejympan.

Oavsett vilken värdfunktion du har, ser du varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

 

Ansökan och uttagningar

Ledare och tränare rekryteras vid några tillfällen under året. Vi utlyser datum när det är dags för rekryteringsmöten, så håll utkik på vår webb och i lokalerna för att ta del av information om datum och hur du anmäler dig. Under pandemin har vi valt att kalla till enskilda möten snarare än grupputtagningar.

Värdar till pass och Medlemsservice rekryteras kontinuerligt; se nedan för kontaktuppgifter.


Frågor? Kontakta oss!

Ledare & Tränare: Katarina Stenwreth

Passvärd: Carl Holmén

Medlemsservice: Madelene Persson

Staff: Dan Påhlman