Din uppgift 

Din uppgift som ledare 

Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Du gör oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen


Så här funkar Friskis utbildningar

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor, håller koll på papper och statistik och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

 

Din uppgift som styrelseledamot

Som invald i styrelsen så åtar du dig att närvara och att vara engagerad och påläst på styrelsemöten, ca 1 gång per månad. Extra insatt tid kan tillkomma. 

 

Ansökningar och uttagningar

Alla uppdrag börjar med att du lämnar in en icke-bindande intresseanmälan eller pratar med någon av funktionärerna. Och det är verkligen inte bara jobb och måsten, att engagera dig i Friskis ger också en massa energi och roligheter. Gemenskap. Fester och upptåg lite nu och då. Och så träning så klart! Vad du än har för uppgift så är du viktig. För det är du som gör föreningen. Ledare och värdar rekryteras kontinuerligt under året.

 

Skriv ut, fyll i och lämna din intresseanmälan till en funktionär.
Här hittar du intresseanmälan i pdf-format

 

Välkommen!