Träningsnyheter 2022

När Friskis&Svettis utvecklar träningsnyheter ska det självklart kännas aktuellt, spännande men också lite överraskande. Varje år görs en trendspaning som ligger till grund för utvecklingen. Här hittar du årets träningsnyheter.

Välj mellan olika träningsformer 

Hos oss kan du välja mellan olika gruppträningspass varje vecka spritt över olika träningsformer. Allt från Familjejympa till Dans fusion.

Det här erbjuder vi i Kiruna

Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar

I de senaste årens nationella mätningar har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste träningsmedlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. Men vi är inte klara än. Vi fortsätter att utveckla Friskis som både träningssätt och mötesplats tillsammans med våra medlemmar; som medlem har du möjligheten att både påverka och bidra.


Onlineträning för medlemmar

Som Friskismedlem med aktivt träningskort, får du exklusiv tillgång till en stor variation av pass i Friskis onlineträning. Här hittar du dina Friskisfavoriter med pass för alla tillfällen. Varför inte testa något nytt?

Egna utbildningar ger kvalitet

För att säkerställa hög kvalitet på träningen utbildar vi alla våra ledare och tränare genom vårt eget utbildningsprogram. Det gör att du kan förvänta dig träning med lika mycket fokus på ett bra utförande som på en härlig upplevelse.

Bli medlem

Vi kan försöka att beskriva känslan. Men riktigt bra träning måste upplevas. Kom hit och testa. Du kommer inte att ångra dig.